Gå til innhold

Jaja---siste ordet


Gjest Ulva35

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis du spør pent så kan du sikkert få en uten ister også. En såkalt "Ister-free!" :fnise: *på utenlandsk* 

Endret av Hoppetaujenta
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Det liker jeg veldig godt. Blir det smaksprøver? :)  

Ja i forumskantina er det etterstekte i ovn til venstre og ettertrukne i kraft til venstre. Når dere har smakt er det fint om dere legger en stemmelapp i kurven ved siden av den dere likte best.

På forhånd takk

:) 

 

Glemte å si at begge er med ister

Endret av Nietsoj
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

*gumle og smatte*  Tid for å stemme godtfolk! 
                      SmileyVote.gif

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

8 minutter siden, Zenobia skrev:

Jeg likte kraft-versjonen best. Hva har du i kraften?

Det er kraftbein slowkokt i 40-48 timer med ulike løk og rotgrønnsaker

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et øyeblikk siden, Nietsoj skrev:

Det er kraftbein slowkokt i 40-48 timer med ulike løk og rotgrønnsaker

Effekt av imponator-effekten: :daane:

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge varianter har hver sin sjarm...og jeg er veldig glad i steikeskorpe. :spise: Nå skal jeg også spise her. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Avocado, tomat og to typer ost ble det her.

"Hodet er fullt av tull", sa Invard Wilhelmsen hos Torp.

Ja, da skjønner jeg denne tråden bedre :ler:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
21 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Har mistenkt at han egentlig er en av de blå her.... :lur: 

Ikke se på meg. :ninja: 

Anonymkode: 61240...ae2

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ikke se på meg. Anonymkode: 61240...ae2

Hvem skal jeg se på da da? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...