Gå til innhold

Jaja---siste ordet


Gjest Ulva35

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Sunflower-Delight

Synes da at hat er et sterkt ord. Jeg hater ingen innpå her, jeg kan nok sikkert like noen mindre enn andre men jeg hater dem ikke. Men så kan vi ikke forvente at alle liker oss også, og vi vil ikke alltid passe sammen med alle type personer. Som sagt; Det hadde vært litt vanskelig å bli godvenner med hele verden. ;) Men en kan være høflig og behandle flest folk på en god måte, dette er også mulig å gjøre til og med med de som du ikke omgås like bra med. Det handler da mer om din egen holdning og valg av egen væremåte.

 

Personlig synes jeg at det blir litt vanskelig med medlemmer innpå her som jeg prøver og prøver som best å være vennlige mot og å vise at jeg bryr meg om de på en god måte. Hvis jeg da får kommentarer slengt på meg om at jeg ikke er som de medlemmene som har vært her mye lengre og at det ikke er forventet at jeg vil forstå noe da, så synes ikke jeg at det er noe hyggelig sagt mot meg. Tross alt med tanke på at jeg har prøvd med å være mye vennlig og positiv innstilt sjølv, hvis den andre personen ikke ønsker å se det, da kan jeg jo ikke gjøre så mye med hennes/hans innstilling, og da må jeg bare komme meg videre.

 

Og nei, jeg har aldri sagt at jeg har hatet deg Severus. Jeg har kun prøvd å være vennlig mot deg. Men som sagt, du er den som velger hvem du liker og hvem du ikke liker. Noe jeg kan respektere, og så må jeg bare komme meg videre.

Endret av Sunflower-Delight
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dere skjønner tydeligvis ikke meg. Det er en person jeg klarer å bry meg 100% om nå, resten har jeg hverken energi eller ork til å bry meg med. Jeg er ikke slem, kun sliten og deprimert. De som kjente meg fra før vet at jeg kan være både hyggelig og morsom.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns det er rart du er så nærtakende selv men så ekkel mot oss andre



Anonymous poster hash: c9a4a...d7d
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er fanget i et ganske stort mørke, å jeg føler at noen sitter oppå meg å holder meg nede. Å være sur og slem virker som det eneste som holder meg i livet akkurat nå, for jeg klarer ikke smile annet enn påtvunget. Det er ikke noe godt å leve sånn her, å jeg er redd for å gå til legen igjen for sist jeg ble henvist til DPS, så sa de at de ikke kunne hjelpe meg. De hadde ingen tilbud som passet meg. Jeg vil ikke bli avvist igjen av spesialhelsetjenesten

Endret av Severus
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Ingens problemer blir løst ved å være verbalt utrivelig på nett. Sånn er det bare. 

 

 

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg laget en poster med Severus, men dere bryr dere jo vanligvis ikke om kunsten min. Burde forstått for lenge siden at jeg ikke er en del av gjengen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...