Gå til innhold

Svingstang


Hu i Svingen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Klarer meg nok fint skal du se.. Jeg har jo alle KG-damene som kan passe på meg og minne meg på å vaske huset til du kommer hjem ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huskeliste:

Bestille flytogbillett

Sjekke hvilket tubekort som lønner seg

Få tak i skyss til flybussen på mandag

Pakke

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg endelig snakket med søster. Hun er mest sint for øyeblikket, og det er bra, selv om vi begge vet at humøret svinger veldig i den situasjonen. Stakakrs vennen. :tristbla: Gleder meg til å treffe henne da...

Og når jeg endelig hadde lagt på røret og var klar for litt action, så kommer det tydelige snorkelyder fra dyna på Donnies side av senga. Faen! :sur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Mrs. Potter
Og når jeg endelig hadde lagt på røret og var klar for litt action, så kommer det tydelige snorkelyder fra dyna på Donnies side av senga. Faen! :sur:

Vekk han da! :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, jeg prøvde. :forvirret:

Men det har jo skjedd en ting til i helgen - eller to egentlig - som jeg nesten glemte (og hvordan går det an???).

Det ene er nemlig at foreldrene mine kjørte av veien i bil og landet på taket i helgen. Dette har min kjære mor unnlatt å fortelle meg før i kveld. Ingen skader, kun et blåmerke eller to, men nå synes jeg det går en kule varmt her. :overrasket:

Og selv har jeg muligens fått meg en stalker, en bekjent fra barndommen/gamle dager som har vært av-og-på-narkis de siste årene. Han har (visstnok) spurt rundt etter meg, og på lørdag troppet han opp hjemme hos meg helt uanmeldt (for å friske opp "gamle minner" (hvilke gamle minner???) og å få oss med på konsert snart). For å unngå at venninnen min (som var på vei hit for å spise lutefisk) skulle unngå å treffe ham (hun hater ham etter at han stalket henne for to år siden) måtte jeg late som om jeg måtte på jobb helt plutselig, og så satt vi to jentene borti høgget her og ventet til Donnie fikk jaget ham og vi kunne gå hjem. :klaske:

Hva blir det neste?

Nå skal jeg gi meg før dette blir en min-mann-har-laget-pornofilm-med-min-søster-tråd, for så ille er det tross alt ikke...

*prøve å få sove igjen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jah...

I kveld skal jeg på Vismakurs. Endelig! Nå drikker jeg kaffe og røyker. Må vaske enda mer sengetøy og håndklær i dag, og så skal jeg ut og gå tur. Plantene trenger visst vann også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vaske klær og vanne planter...hmm.. nå kom jeg plutselig på at det er sånne ting jeg har holdt på med tidligere også.. det er fryktelig lenge siden..

Kanskje derfor det ligger klær og håndkler på badegulvet og det ikke finnes én plante her..

:sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Plantene har fortsatt ikke fått vann stakkars. :sjenert:

Ikke ble det noe av kurset i går heller, vi var for få som kunne komme. :sur:

I natt har jeg ikke sovet et sekund (ikke i dag heller) og jeg er rimelig sliten nå. Må holde meg våken et par timer til.

Har forsket på BH-størrelser i dag, etter en tråd om det på velvære for en stund siden. Jeg har alltid brukt 75 B/C (avhengig av vekt), men de har aldri sittet optimalt (de sklir opp både bak og foran, puppene faller ut og/eller jeg får dobbeltpupper).

Etter å ha lest på nettet, målt meg og lest litt mer fant jeg ut at jeg sannsynligvis skal ha 70 C/D. (71/88 cm.)

Dro på Cubus og KappAhl (rakk ikke verden rundt) og jeg fant INGEN BH'er i de størrelsene på KA. Man måtte i Big-is-beautiful-avdelingen (eller hva det nå heter) for å finne D-cup i det hele tatt, og da var omkretsen bare 80 og 90.

På Cubus fant jeg tre stk. 70C og én stk 70D. Ingen av 70'ene satt stramt nok (på ytterste hakk riktignok), og alle cupene, selv D, var for små. Fatter det ikke. Det verste med det hele er egentlig at det blir mye mer stress å finne en BH som passer, siden jeg nå vet at de størrelsene jeg har brukt hittil er feil. :sur:

Fant en liten undertøysbutikk rett før jeg måtte gå, så rakk ikke å prøve noe der eller lete noe særlig, men regner med at de har mer passende / varierte størrelser. De har i hvert fall Princesse tam-tam (lækkert!), så selv om jeg egentlig ikke har råd til det må jeg en tur innom der senere. :sjarmor:

Endte med å kjøpe en Sloggihipster. :forvirret: Hadde ikke regnet med å kjøpe noe mer, egentlig bare finne ut hvilken størrelse som passer meg, men er virkelig rystet over det elendige utvalget. Møkkabutikker! :frustrert:

Såh, det var dagens BH-tirade. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Hedda Gabler

Må bare beklage at jeg ikke er Donnie.

Skjer litt av hvert i Svingen for tida! Håper det blir no på deg snart, og at du blir kvitt stalkeren. Ikke morsomt - jeg vet.

Hva er visma?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bedre med en Hedda enn ingen DD. :klem:

Visma er et datasystem. Ordre og lagerstyring og plukklister og gudene vet hva annet...

Ja, her skjer det ting til en forandring. Og jeg kan ikke si at jeg liker det noe særlig... Men, sånn er det, ting går i bølger, og akkurat nå har vi en bølgetopp. Eller kanskje det er en dal? :klø: Jah, det går vel over...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hei Mrs. P og Ylva Virvla. :vinke:

Utrolig trøtt i dag også. Tror jeg må begynne med jerntilskudd igjen.

Var tidlig oppe da, og det er jeg jo glad for. :) Skal snart i stallen en tur, og så er det helg. :hoppe: Jobb i morgen da, men fredag er hyggelig likevel. Har fått lånt meg en bil, siden vår en på service.

Må vaske noen klær etterpå, sånn at jeg får pakket til turen. Planlegger å ha med meg minst mulig, og få plass til noen julegaver i kofferten på hjemveien. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...