Gå til innhold

Bare må ha det!


Gjest Sille

Anbefalte innlegg

Gjest Sille
Høhø, her har du svart på stort sett alt jeg spurte deg om i svaret til deg i min egen dagbok. :ler: Tankeleser! (Og det tilogmed før jeg har tenkt tanken selv, engang!)

:fnise:

Jeg har testet både Primer Potion (fra en liten tester jeg fikk med fra HQhair sist jeg bestilte) og 10 fra Benefit i dag! Førstnevnte satt godt, men jeg synes faktisk ikke den var så veldig annerledes enn den jeg har fra Lumene, som jo er en god del billigere... Et lite tips, bare. ;) 10 var kjempefin! Kinnbein here I come! Jeg tror forresten at du ligner veldig på Helena Christensen - og hun bruker sikkert 10 på kinnbena hun også, tror du ikke? ;)

Så pussig at du akkurat har mottatt Primer Portion og 10! Så 10 var fin altså? Jeg siklet faktisk på den i sommer da jeg var på de britiske øyer, men da hadde jeg handlet så mye at jeg hadde satt hengelås på visakortet. Men når lønna kommer i april, derimot :lur:

Forresten et fint tips du kom med i forhold til Lumene, da kommer jeg til å teste den først. Er jo ikke noe poeng i å bruke unødvendig mye penger på ting hvis den litt billigere fungerer like greit. Takk for tipset! :)

Når det gjelder meg og likheten med H.C. er det bare en ting å si: :hoho: (Men hun bruker garantert 10 hun også, så det er kanskje håp for oss? ;))

Og forresten, takk for den tredemølleoppklaringen, det har jeg faktisk lurt på, jeg også. :ler: Jeg har bestemt meg for å prøve å få opp formen ved hjelp av forsiktig intervalltrening på tredemølle fremover - frem til våren kommer for fullt - og innbiller meg at tredemølle er litt bedre enn asfalt mtp mykhet. Jeg har nemlig litt håpløse knær etter dansing. Noen gode tips for det også? :idesmil:

Siden det er såpass lenge siden jeg var utdannet og jeg i tillegg aldri har jobbet med knær, vil jeg ikke komme med noen halvgode svar til deg på det, det er sikkert skjedd så mye nytt på det området de siste årene, og jeg er ikke oppdatert. Men det kan absolutt lønne seg å kontakte noen med peil for å høre litt, da er det smart å sondere terrenget litt og ikke henvende seg til "den første og beste". NIMI Ullevål skal visst være flinke på dette området.

Lykke til med løpingen - skal forøvrig ha meg ei økt i morgen etter jobb hvis alt går etter planen.

Ha en fin torsdagskveld, snart er det helg! :)

Natta! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Sille

Drikker hvit Whittard-te, oppdaterer meg på siste nytt på KG mens jeg venter på at håret skal tørke sånn at jeg kan legge meg.

(Fikk uventet forelesning i dag på jobb, måtte steppe inn pga. sykdom. Null forberedt mao, men det gikk bra. Jeg håper del to av forelesningen i morgen går som smurt, det er så godt å ta helg med en god følelse i magen)

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Jeg tok helg med en god følelse i magen :)

Vi er umåtelig slappe i dag, vi to. Har ligget som noen slakt på sofaen i flere timer. Måtte virkelig mote meg opp for å få sortert, revet ut og kastet magasiner fra bladbunken vår som har vokst mye i det siste.

Sambo laget nydelig potet -og purresuppe til meg i dag. Med en bit foccacia til.

:vin:

Helg! :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Det snør -igjen :(

I natt har vi hatt selskap i senga (!), plutselig merket jeg at jeg lå mellom en stk. mann og et stk. pelskledd, firbent kattedyr ;) Han må ha sneket seg inn og opp i senga uten at vi merket det. Han feller så utrolig mye hår for tida, så da vi stod opp var det bare å ta av sengetøyet og kjøre et par maskiner. Men litt koselig var det nå allikevel ;)

Jeg kom meg avgårde på trening i formiddag, en time knallhard kondis-trening. Fikk skikkelig hodepine etterpå, får det av og til når jeg trener hardt. Men er paracet gjorde susen, så vi dro ned i byen og gjorde diverse ærender. Blant annet fikk jeg hentet en pakke fra strawberrynet - oh, lykke! Endelig kom sminkefjerneren og øyenskyggen, også så billig :hoppe:

Det ble også tid til en tur på kafè, nytrukket kaffe med eplekake og is til :sikle: Etterhvert var vi ganske våte og frosne begge to, så vi handlet litt, og dro hjem og fyrte opp i ovnen. Har bare puslet med småting og sullet rundt inne i ettermiddag, lest aviser, vasket badet og sånt noe. Snart er det tid for å lage mat, vi skal ha spinat/grønnsakslasagne. Det er lenge siden sist, så jeg gleder meg :) Etterpå står Michael Clayton for tur :tommelsmil: Og :vin:

Endret av Sille
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Michael Clayton var meget bra.

Det pissregner og blåser ute, det har det gjort i hele dag. Det positive med det er vel at all snøen forsvinner. Det dumme med det er at vi blir skikkelige sofagriser ;)

Vel, vi har likevel fått ryddet og vasket leiligheta. Og vært på Plantasjen og kjøpt nye blomster, denne gang ble det en hortensia og to perleblomster. Jeg synes de er så uendelig vakre de perleblomstene, så sarte liksom, og med en nydelig farge. :)

Nå er det ikke lenge før restemiddag, gårdagens grønnsakslasagne. Det eneste jeg har lyst på er sjokolade. Og potetgull :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frk. Grønn

Åh, så herlig med peis! Jeg er skikkelig misunnelig! :Nikke: Og varm eplekake med is til er jo heller ikke å forakte :sikle: Kanksje jeg skal bake det til uka. Skal nemlig feire ei venninne som fyller år, og da er kake obligatorisk :fnise:

Ha en fin søndagskveld, Sille! :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Sille

Vi er nettopp kommet hjem etter den mest fantastiske helga i Jotunheimen :hjerter: Norge er så vakkert at det gjør vondt.

Vi har nytt hverandre, spist gourmetmat, gått milevis på ski. Lest bøker og drukket vin. Jeg klarer aldri å se meg mett på vakker natur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Jeg er helt kake. Lysende rød nese og kinn, slitne bein og øm nakke. Og fryktelig trøtt. Senga er ikke altfor langt unna.

Går et travelt program i møte denne uka. Venninnebesøk, kongress over tre dager i Oslo med dertil hørende sosiale aktiviteter i alle varianter. Slitsomt, men likevel energigivende. Jeg gleder meg.

Og uka skal avsluttes med et besøk på LaLina - nytt undertøy :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Takket være itla er jeg på H&M-nettshoppingkjøret igjen :)

Jeg har fått pakke fra strawberrynet i dag, klarte for en gangs skyld å holde meg unna 200 kr grensa *fornøyd* Når lønna kommer skal jeg bestille mer :)

Jeg venter på våren, skjønner ikke hvor den er blitt av. Jeg er i en slags merkelig venteposisjon, uten at jeg helt vet hva jeg venter på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg venter på våren, skjønner ikke hvor den er blitt av. Jeg er i en slags merkelig venteposisjon, uten at jeg helt vet hva jeg venter på.

Vet du, sånn har jeg det også. Tok meg selv i å se ut over landskapet i dag og sukke høyt fordi trærne fremdeles ikke er grønne. Det skjer nok noe snart, håper jeg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Jeg har forresten glemt å :hoppe: litt for 13.000,- igjen på skatten. Det ble noen tusenlapper mer enn det jeg hadde regnet med. Det betyr èn ting: jeg skal bli den lykkelige eier av et digitalt speilreflekskamera, Nikon D80.

Så da har jeg jo litt å se frem til, mens jeg går her og suller i ventemodus. Vi får håpe det skjer noe snart med den våren, Amity :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Jeg må pakke. Skal avgårde på kongress i morgen, og blir borte til lørdag. Gleder meg og gruer meg, fordi jeg vet at sånn kongressres gjør meg fullstendig utslitt og utmattet. Gleder meg fordi det er fryktelig inspirerende, og fordi jeg møter bekjentskaper fra hele verden. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Frk. Grønn

God dag, Sille! Har du hatt det kjekt på kongress?

Her på vestlandet venter vi også på våren. Vi har riktignok ikke noe snø (som jeg hører rykter om at det er enkelte steder på østlandet), men det er fremdeles litt kjølig og det er færre dager med sol enn det er dager med regn eller overskyet. Heldigvis ikke lenge igjen til mai nå, og da MÅ det jo bli varmere og mer sol ;)

Ha en fin søndag, Sille!

:sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frk. Grønn :klem: Så hyggelig med en liten hilsen fra vestlandet :)

Kongressen var (som vanlig) litt både-og. Men sånn er det alltid. Sjelden alle foredragsholdere innfrir mine skyhøye krav ;), så jeg tar med meg det beste av det beste videre. Men det skal samtidig sies at det var flere, særlig blant de utenlandske gjestene, som imponerte meg.

Kom hjem i går ettermiddag, var helt utslått. Har sovet eksepsjonelt lite, hatt lange dager og drukket vin til seint på kveld tre dager på rad. Jeg er blitt for gammel til sånt :ler: Det skal sies at jeg også har klart å pådra meg en forkjølelse, så det blir en rolig søndag her i huset.

Forresten -hvordan er det mulig å servere så dårlig mat som de gjorde på Oslo Plaza? Jeg er rett ut sjokkert over at det er mulig. :murvegg::sjokkert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag er jeg hjemme fra jobb. Jeg hoster og harker, har sår hals og stikninger i høyre øre. Synes egentlig ganske synd på meg selv ;) Sov til halv ti i dag, de siste par timene på sofaen med dyna over meg. Skulle liksom se frokost-tv, men det var jammen ikke mye jeg fikk med meg.

Fikk en god espresso med crèma, (er det ikke det det heter på fint?), pluss litt rørsukker og kanel på toppen, av sambo, så det hjalp for å våkne litt.

Har også fått pakke fra strawberrynet i dag, nå er Diors Magique cleansing water for face & eyes i hus :) Venter Joico-sjampo & conditioner fra lookfantastic, og Helena Rubinstein Lash Queen mascara fra strawberrynet -det er så digg med lav dollarkurs :duskedame:

Planene for dagen er ikke voldsomme. Avslapping, litt klesvask. I morgen får vi besøk av min familie, det blir så braaaaaaaaa :tommelsmil: :-D Er et par måneder siden sist, så det skal bli godt å se dem igjen. Vi skal på teater, på shopping, se på den nye operaen, gå på kafè, lage god mat, drikke rødvin og bare hygge oss.

Vel, får vel henge opp litt klær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så nede for telling av influensa :( Hvis ikke den hostingen om natten gir seg, klikker jeg fullstendig :frustrert:

Dessuten mye vits med sol og 15 grader pluss ute når jeg har ligget i sengen eller på sofaen hele helga. Trøstespist har jeg også gjort. Damn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...