Gå til innhold

Bare må ha det!


Gjest Sille

Anbefalte innlegg

Ja, jeg skylder også på årstiden. Det hjalp med ni timers søvn i natt. Jeg sov til åtte, lå til halv ni og hadde lang hjemmekontor-morgen mens jeg ventet på ved-mannen. Nice :-D

Har båret ved i dag. I to timer. Føltes bra å være i aktivitet, ikke minst i frisk luft. Men nå er lufta gått ut av meg, jeg har sett at Lommemannen er tatt på tv, spist sjokkis og er generelt i halvsvime fordi jeg fyrer sånn og det er tross alt et par plussgrader eller så ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går var jeg på kino og så "Om forlatelse". Helt nydelig film, jeg satt bare og håpet på at den ikke ville slutte.

Det var litt spennende å kjøre bil i går, det må da ha snødd 30-40 cm her i løpet av gårdagen? :klø: Og jeg så ikke snurten av brøytemannen. Så da jeg skulle avgårde på denne kinoen, stod jeg (og bilen) til knærne i snø, jeg måtte måke, jeg spant, stod fast, måtte måke mer, jeg ble stressa osv. osv. Hadde så høy puls da jeg ankom kinoen at jeg glemte å kjøpe kinogodterier :hakeslepp:

Hadde venninnebesøk her etterpå, drakk te og skravlet. Jeg var drittrøtt klokka tolv, så da hadde hun heldigvis vett til å gå ;) Men riktig så hyggelig var det :Nikke:

I dag har jeg lyst til en ting: å komme meg ut på ski. Her er to minus, nysnø og sola er på vei opp. Og jeg har dessverre avtalt helt andre aktiviteter, innendørs :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Humøret er langt bedre i dag, Tusle. Takk for omtanken. :)

Fikk en hyggelig telefon i går om at sambo kommer hjem en dag tidligere enn planlagt. Det løftet humøret flere hakk, selv om halve gårdagen var en "depridag". Blir bare så innmari lei av dette stedet innimellom, lei av å bo på en mellomstasjon. I dag har Harry Potter imidlertid underholdt meg hele ettermiddagen, og dessuten ble det ganske sent før jeg klarte å knote meg hjem fra jobb.

I morgen skal jeg trene, banna bein. :roll: Har avtalt å trene sammen med ei, så da er det litt lettere å komme seg avgårde.

Snuser litt på tider i en svømmehall, samt muligheten for å spille squash. Hadde vært gøy om det ble en realitet, en morsom aktivitet som jeg og sambo kunne gjort sammen. Jeg holder for tiden på å dævve av kjedsomhet så snart jeg setter mine bein innenfor døra på treningssenteret, så jeg tror vel egentlig tida er overmoden for å finne en aktivitet som jeg faktisk liker og synes er morsom (noe som ikke alltid er like lett i denne byen her, men det er en annen historie :forvirret:)

I morgen må jeg også kjøpe bursdagsgave til (snart) ettåringen som vi er fadder for. Lurer litt på hva vi skal kjøpe :klø: Kanskje "Den store eventyrboka" eller noe i den dur, penger på konto, en god ryggsekk til barnehagen, ullklær....? Forslag mottas med stor takk :smile:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Sille, her er det jammen lenge siden jeg har vært!

Ser at du har fått med deg "Om forlatelse". Denne har jeg også planer om å se, må få rotet meg avgårde snart.

Ang. ettårsgave: Nå er det forholdsvis lenge siden jeg hadde så små barn, men jeg vil absolutt anbefale en fin bok. "Den store eventyrboka" er et godt forslag, jeg hadde i hvertfall blitt veldig glad for en slik presang. Dette er jo noe man har stor glede av i lang tid fremover.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte januar gå fort over, og gi meg lys, lyst og energi igjen!

Jeg er så tiltaksløs og slapp - blir nesten litt skremt over meg selv. Jeg har på ingen måte sjans til å så mye som å gå en tur, jeg blir liggende helt utslått på sofaen i flere timer etter jobb. Det er lite som frister, annet enn noen timer på, nesen i en bok eller foran tv'n. I utgangspunktet er ikke dette særlig likt meg, så hvis ikke dette bedrer seg på noen uker, vurderer jeg å møte fastlegen min for aller første gang.

Dessuten er jeg syk av savn. Kan ikke huske sist jeg har savnet han så mye. Og det smitter liksom. Med ett savner jeg familien min så det gjør vondt. Langt borte, på en annen kant av landet. Jeg har kjærestelengsel og hjemlengsel. :sukk: Heldigvis har jeg bestilt flybillett hjem i februar, jeg gleder meg som en liten unge. Og neste helg kommer min kjære hjem for godt. Ikke mer pendling, nå blir han faktisk her. Aaah, fantastisk!

Katten er så søt, holder meg med selskap og er skikkelig kosete. Han lå på brystet mitt i halvannen time på sofaen, malet og gned ansiktet mot haken min. :hjerte: Han har vært så herlig i dag at han faktisk fikk lov til å gå inn på soverommet og legge seg i sengen oppå sengeteppet.

Nå må jeg se spennende innspurt i håndballkampen mellom Norge og Danmark!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppblåste, råstekte mandelpoteter skåret i båter er noe av det beste jeg vet. Spesielt godt med ordentlig paprikakrydder importert fra Ungarn. Og med hjemmelaget aïoli til :spise:

Jeg har fått handlet ettårsgave. Det ble regntøy; jakke og bukse i forhåpentligvis helt riktig størrelse (dvs. skal passe til våren/sommeren). Tror det blir en suksess :)

Også er det jo fredag i dag! :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, jeg elsker poteter. Mandelpoteter er nam, nypoteter er også godt. Gjerne kalde, med en klatt godt smør på. :spise:

Ønsker deg en riktig fin fredagskveld, Sille :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hei Sille. Fisker deg opp på mine innlegg igjen. Litt irriterende at de dagbøkene man følger med i men ikke er flink nok til å skrive i forsvinner fra mine innlegg etterhvert. Blir vel nødt til å bli bedre til å legge igjen en hilsen da... ;)

Håper energien så smått begynner å vende tilbake nå som januar er overstått. Det har vært en hard måned og jeg har (som de fleste) definitivt fått nok av vintermørket nå. Har heldigvis sett flere vårtegn her i DK i det siste, det går den riktige veien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er her :)

Har bare vært travelt opptatt og litt skrivelei. I tillegg har jeg bestemt meg for å (prøve å) bruke mindre tid foran PC'en og mer tid på alt som egentlig er viktig i mitt virkelige liv :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 3 uker senere...

En liten kajpp oppdatering fra meg for å vise at det fremdeles er liv i meg :) Jeg har vært litt KG-lei den siste tiden, dessuten har livet i seg selv vært såpass travelt at tiden på internett naturlig nok har blitt begrenset.

I dag har vi vært på Sandvika Storsenter. Lønningspengene brant i lomma. Men som vanlig finner jeg lite på Sandvika Storsenter. Jeg forstår ikke hva det er for noe med det stedet, enten er det bare kjedebutikker eller butikker med en stil som er veldig "upper class" - dvs. noe jeg absolutt ikke kunne finne på å bekle kroppen min med. Jeg endte opp med to fotoalbum, en enkel topp fra H&M og en lang, hvit tunika fra Indiska, ment for varme sommerdager :sol:

Jeg tror jeg må helt inn til byen neste gang for virkelig å få shoppet :jepp:

Jeg var forresten innom en brillebutikk for å prøve solbriller. Prøvde det meste de hadde, både "billige" og dyre, og det var selvfølgelig ingen tvil om at jeg var kulest og flottest med et par til den nette sum av 2190,- :sprettoy: Må tenke på den gitt... Det er mye penger for et par solbriller for en som alltid har kjøpt brillebekledning fra H&M :icon_neutral:

Ellers har jeg nikost meg med jobb på Kragerø spa & resorthotell denne uka. Utrolig fresht og stilig sted. Forsøkte en ansiktsbehandling siden jeg nå var der, og endte med å hele tiden ligge å tenke på at "dette kunne jeg vel ha gjort selv". Må virkelig si de tar seg blodpriser på spa, og jeg klarer ikke helt å fri meg fra tanken om at jeg blir lurt mens de smiler hele veien til banken. Men det er nå meg da. Jeg blir minst like avslappa av en tur på fjellet.

Men nydelig mat på hotellet, det var det, og deilig bassengområde med boblebad både inne og ute :Nikke:

Jeg har faktisk begynt å trene litt igjen. Januartrøttheten er forsvunnet, jeg er våknet til liv igjen og er sluttet med to-timers middagshvil på sofaen hver ettermiddag. Føles bra. Tenkte å komme meg tidlig opp i morgen og gå en kjapp mogen/formiddagstur før jeg kjører inn til Oslo for en venninnedate.

Nå: :vin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Frk. Grønn

Så koselig å høre fra deg igjen, Sille!

Tror alle har noen perioder innimellom hvor man går litt lei KG/internett og livet utenom får mer oppmerksomhet, og da er det godt å ta den pausen :)

Nå har ikke jeg vært noe særlig på spa (la oss heller si aldri), men jeg sier meg enig med deg at man faktisk blir minst like avslappet av å gå turer på f.eks. fjellet og få skikkelig frisk luft. Da er det deilig å komme inn på kveldstid, ta en lang dusj og spise god mat etterpå. Nå fikk jeg lyst til å dra på fjellet :sukk:

Ha en fin lørdagskveld! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg plassert foran PC'en igjen, for å finne, printe ut og utfylle søknad på masterstudie. Får se hvor langt jeg kommer i dag, kjenner ikke jeg er voldsomt inspirert til å skrive motivasjonsbrev samt utfylle ørten sider med opplysninger om meg selv.

Denne helga har vi vært lite ute. Formiddagen ble tilbragt i Nobels Fredssenter, hadde bl.a. en interessant utstilling om temaet ytringsfrihet. Dessuten ble det to-tre timer på kafè med venninne, hyggelig som alltid. Burde absolutt ha kommet meg ut en tur, men jeg gidder ikke. Får heller løpe fem minutter ekstra på tredemølla i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke om det ble fem minutter ekstra på tredemølla i dag, men jeg har i alle fall vært der ;)

Trente litt styrke på armene etterpå, så nå er jeg rimelig pudding i fiskebollemusklene mine. Skulle ønske jeg hadde sånne klatre-armer, det er noe av det flotteste jeg ser *i wish* :roll:

Tenkte å fortsette å motivere meg selv til trening, så nå er planen at jeg skal laste ned masse bra musikk til iPoden min, hvis ikke Ungkaren blir for interessant da... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...