Gå til innhold

Ønsker meg barn, men har ingen mann


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg er en jente på 32 år.

Er sunn og frisk, sporty, reflektert og udannet sykepleier.

Har god økonomi, hus og bil, og en god familie rundt meg.

Mitt problem er at jeg er enslig, er ikke gift og har heller ingen kjæreste.

Lengter hver dag etter den god mann for meg, men han har enda ikke dukket opp.

Jeg ønsker meg så indelig et barn, og vet at klokken begynner å tikke for meg snart.

Det jeg lurer på, er om det er noen som vet om det finnes en klinikk som hjelper enslige med å få barn, altså kunstig befruktning.

Eller er det noen som har andre råd.

Kommer fra en midre by i nord -norge og må som sagt si at jeg lengter veldig etter å finne en å dele livet mitt med.

Hva gjør jeg?. Skal jeg, om jeg ikke finner noen å dele livet mitt med avfinne meg med at jeg aldri vil få barn?

Håper på svar

Hilsen Helle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvorfor ikke adoptere? Det finnes mange barn som har det særdeles vanskelig, og som ville bli lykkelig for å få en ressurssterk mor. Du ønsker et barn, og da er vel ingenting bedre enn om man finner et barn som ønsker en mor.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-ikke lett dette -

Skulle ønske jeg kunne gi deg et eksakt råd, men vanskelig når man ikke kjenner folk.

Jeg har fått mine barn og er glad for det - selv om jeg nå er enslig igjen.

Mitt råd til deg må være at du bretter opp ermene og går inn for å prøve å finne deg en kjæreste/mann først (du er da ikke så gammel!!) - og som meg, så må du nok jobbe deg igjennom et lass med ikke aktuelle-kandidater, først........men et sted der ute er det en som passer for deg også!

Legg ut en profil av deg selv på internett -(blink, spray, soulmates etc.) vær ærlig,men ikke fortell for mye om deg selv sånn i første omgang, og skygg unna personer med "sivilstatus hemmelig" og slike som oppgir tlf.nr. i første mail...lytt til magefølelsen....... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mettemor

Å jeg kjenner følelsen så godt. Fant ingen interessante menn fra jeg var 23-34 år og ønsket meg hele tiden barn. Begynnte virkelig å bekymre meg etter å ha rundet de 30. Jeg fant min utkårede via internett etter å ha vært gjennom ca. 10 ok, men uinteressante menn. Etter å ha vært sammen i 1,5 år forsøkte vi å bli gravide og er nå i 2 mnd. Jeg hadde tenkt ut at om jeg ble 35 og fortsatt var singel skulle jeg reise til Danmark for å bli kunstig befruktet. Det er jo ikke lovelig i Norge og er usikker på Sverige. Tror ikke det er lov for enslige å adoptere i Norge (?), men det er mulig jeg tar feil. Vet ikke hva klinikkene i Danmark heter, men jeg vet de finnes og kan sikkert finnes over internett.

Håper alt ordner seg for deg. Det beste er jo selfølgelig å finne en mann man er glad i først da! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg vil også anbefale deg å aktivt gå inn for å prøve å finne en mann...men for all del ikke ta til takke med "second best" fordi du har "dårlig tid"...tror faktisk det er noen i "grenseland" som gjør det.... :-?

Men forstår tankegangen din godt.... :) ..kjenner forøvrig ikke til klinikker som hjelper enslige med befruktning...men det finnes sikkert flere slike i utlandet...men det koster nok...!!! Du kan sikkert finne info på nettet..

Når det gjelder adopsjon....så tror jeg ikke det blir så enkelt...vet at det er veldig vanskelig selv for par...men er dette noe du er interessert i så ville jeg ha sjekket muligheten...

Lykke til..!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er åpnet for at enslige skal kunne adoptere, men det gjelder selvfølgelig de samme regler her som for gifte; Stødig økonomi, livsførsel o.l. Dessuten må landene barna kommer fra, være innstilt på å adoptere til enslige. Det finnes noen land som åpner for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Andungen~

Hei!

Jeg har en venninne som er enslig og er midt i en adopsjonsprosses. Det er fult mulig for enslige å adoptere, men klart det er et nåleøye man skal igjennom . De fleste enslige som adopterer er ressurssterke kvinner. De fleste adopterer også barn fra Kina, fordi det er derfra det er lettest å adoptere fra som enslig. Jeg vet at Adopsjonsforum nå jobber med å åpne opp for at enslige skal få adoptere fra andre land også. Dersom adopsjon er interesant for deg anbefaler jeg deg til å ta en titt på http://www.eaf.no som er hjemmesiden til "Enestående adoptanter" (for enslige) i tillegg til sidene til Adopsjonsforum. Der kan du lese litt mer om de forskjellige landene ++.

EAF har forresten medlemmer rundt om i hele landet og de kan sette deg i kontakt med andre enslige adoptanter i nærheten av der du bor...

Lykke til! :)

Hilsen

~Andungen~

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil gjöre oppmerksom på at finske klinikker utförer assistert befruktning til enslige. Kan väre godt å vite, dersom du kommer til et punkt hvor du ikke tör vente lengre.

Vi vil vel alle gjerne ha det ideelle forhold med en kjärlig far for våre barn, men det er ikke alle forunt å finne denne mannen innen rimelig tid. Hadde jeg värt i dine sko, hadde jeg vel satt meg en tidsramme, og dersom ingenting hadde skjedd innen det, hadde jeg gått for assistert befruktning. Selv om man ikke finner den mannen man kan tenke seg et helt liv med, skal da ikke dette bety at man ikke kan unne seg barn? Det höres ut som om du har alle forutsetninger for å ta deg av barnet alene, så jeg kan ikke se noen hindring i veien for at du skal gjöre dette, dersom du bestemmer deg for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så en dansk dokumentar der jeg lærte noen ting om dette:

Det er forbudt for danske leger å gi hjelp til kunstig befruktning til lesbiske par, og jeg TROR også til enslige.

Grunnen til at det gjøres er at det er JORDMØDRE som driver klinikker (tror det er en som heter Storken?). De er ikke underlagt noe forbud.

Dette er i følge flere danske (kristne) politikere et smutthull i loven som ikke var planlagt. De mener dette bare er klønete formulert og bør endres.

Dette er et BRENNHETT politisk tema, og man skal ikke gjøre regning med at ordningen står der fast og for alltid.

Hvis jeg var deg ville jeg holdt meg godt oppdatert slik at du får med deg hvis noe endres. Da vil man likevel ha litt tid på seg før en regelendring trer i kraft.

Det finnes sikkert andre land som driver med dette også, men det er jo et økonomisk spørsmål også. Derfor er det greit med et liberalt naboland...

Hvis alt går skeis, får du ta deg et tre-månedersopphold i U.S.A.... :briller:

Ønsker deg lykke til med store avgjørelser!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Hvis det er mulig så ville jeg nok adoptert femfor å benyttet meg av kunstig befruktning. Du slipper å gå gravid og alle risikoer det medfølger og du kan jobbe helt frem til du får barnet ditt.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant dette ved et raskt søk på en dansk startside:

Far, mor og børn er idealet i vores samfund. Men i realiteten lever folk

sammen på kryds og tværs: enlige mødre, der gerne vil have børn, men ikke

mand, homoseksuelle familier, barnløse par.

Det er forbudt for læger at inseminere enlige og lesbiske. Men ikke for

jordemødre. Dette hul i lovgivningen benytter jordemoder Nina Stork sig af.

Hendes klinik har specialiseret sig i insemination af enlige og lesbiske, og

denne praksis ønsker Kristeligt Folkeparti stoppet. MF Tove Videbæk (Q) er

blandt andet formand for Socialudvalget og medlem af Sundhedsudvalget.

Jordemoderklinikken STORK Isafjordsgade 5 Tlf.: + 45 32 57 33 16 2300 København S Fax: + 45 32 57 33 46

Lnken til denne klinikken fungerte dessverre ikke...

Det kan virke som om dette er den eneste klinikken i Danmark som driver med behandling av enslige og homofile.

All den tid dette er et smutthull og slik praksis egentlig er ulovlig, så florerer det sikkert ikke av slike muligheter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...