Gå til innhold

Smågutter i damegrderoben.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Minnie Emmerdale

Tule, vær forsiktig med å si at du er enig med waco i noe som helst. Som en dreven bruker vet jeg at uansett hva waco skriver så skal han vinkle det slik at det er kvinnen som har skylden

I denne tråden mener han feks. at hvis en gutt hadde blitt voldtatt av en pedofil og løpt og sagt det til sin mor og hun hadde bragt inn politiet etc. så ville det han kaller "morens hysteri" gjort at gutten hadde fått store ettervirkninger. Egro. det at pedofili-ofre sliter med psykiske problemer i ettertid er alltid morens skyld.

Har vi ennå ikke lært oss waco's triks?

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

jeg tror ingen av oss har mente av barn er ansvarlige for overgrep, det jeg mener er at vi er alle ansvarlige for og ha et samfunn med slik åpenhet og aksept at disse kan stå frem og få hjelp, de som henger dem ut og oppfører seg sånn er ansvarlige for at vi nå og har et problem, uansett syns jeg man skal slutte og ha den fokusen det er ikke riktig og gjøre foreldre så redd akkurat som dette snakket om svømmehall, greit vis det har vert et overgrep på den gitte svømmehall men det har det ikke her jeg har heller ikke hørt noe om det så jeg hadde ikke vert skeptisk til og la en 8 år gutt skifte alene i herregarderoben vis jeg viste at han fikk tingene sine med seg, men så er jeg gutt så det er heller aldri aktuelt :ler:

og vis de skulle se seg ut barn så kunne de like vel gjøre det i bassenget

og vis svømmehaller har vert utsatt for det så har de helt sikkert satt vakter der og kanskje advart

du kunne fint ha lakt ut tall vis du mener problemet er så stort, mange 8 åringer synes sikkert det også ikke er greit og skifte i damegarderoben og da kan de da prøve seg

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tule:

Hvordan er det mulig å sidestille en person med et "lyte" (som du kaller det) og mennesker som utfører (er fullstendig klar over at langt fra alle pedofile ikke sine sexuelle "fantasier") sexuelle overgrep mot barn (som er straffbart etter norsk lov) som i verste fall ødelegger dem for livet.....????!!!! :roll: :-?

Og skulle jeg (og mange andre med meg) være ansvarlig for at disse overgrepene skjer fordi jeg ikke kan akseptere mennesker der ute som med fullt overlegg er villig til å skade mitt (eller andres) barn på det groveste...?????? :evil:

DU som etterlyser tall i et av de andre innleggene.....hvilke konkrete påviste fakta kan du legge til grunn for å underbygge denne påstanden..???? Kom med det...!!!

Mange av de pedofile som ikke utøver disse overgrepene er også med på å holde liv i barnepornoindustrien.....og det er for meg overgrep nok...!!! :evil:

Og for å ha sagt det....å ikke akseptere er ikke det samme som å gå imot eventuell behandling (hvis det er virkelig finnes noen behandling som kan hindre dem i å begå overgrep) av pedofile....men har de gått over streken...så skal de få sin fengselsstraff..!!!!

Og påstanden om at barn ikke føler seg som ofre etter et overgrep før omgivelsene gjør det til et....hvor får du det fra.....????!!!!!! :evil:

Du kan da umulig ha barn.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Cruella

Mener ikke å være ufin, waco, men hva slags kvinnefigurer er du oppvokst med??

Enten har ikke moren din vært tilstede i din oppvekst eller du har hatt en rollemodell av en far som har hatt et forvrengt syn på kvinner. Stakkars deg!

Tror du har et hat/elsk forhold til oss kvinner; hater oss, men kan ikke være oss foruten.

God natta, nå er det leggetid for små gutter!

:wink:

Lisa-Beth

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

vi snakker om mennesker her som kan like lite for det de er født med som vi derfor skylder vi dem og ta i mot dem med åpne hender og hjelpe dem det var det jeg mente jeg syns du skal lese mit innlegg ordtlig, vis vi er slik mot dem som du vil de ikke tørre og stå fram og få hjelp, heldigvis har jeg et bedre syn på dette en deg, heldigvis sier du desverre at du ikke er så tålerang

tror du det er lett for noen og gå rundt med en slik drift, skjønner ikke du at de ahr et problem, håper barna dine har en mer balangsert far som kan få dem til og forstå samfunnets sider

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tule, det nytter ikke, disse kvinnene her vil ikke diskutere dette er kvinner som i alvor mener

Ingen andre enn de selv er ansvarlige for sine handlinger.
.

-Og når man sier at det er usakelig argument får man beskjed om at man manglet morsfigur i oppveksten....

W

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tule, det nytter ikke, disse kvinnene her vil ikke diskutere dette er kvinner som i alvor mener .

-Og når man sier at det er usakelig argument får man beskjed om at man manglet morsfigur i oppveksten....

W

Og hvem skal da være ansvarlige for disse "handlingene"...???

Så vidt jeg vet så blir ikke pedofile funnet "strafferettslig uberegnelige" i Norske rettsinstanser i dag....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OK, folkens...

Vi har kommet vel langt ut på viddene i forhold til trådens opprinnelige tema. Den egentlige problemstillingen var denne:

Jeg synes at begynner å bli for stor til det nå, jeg synes det er litt ubehagelig at en gutt som jeg omgåes mye ser meg spliter naken. Jeg har ikke tatt det opp med min venninne, jeg håper jo at han begynner å gå i herregardroben av seg selv snart. Jeg menr jo selvsagt at små gutter skal få være med mamma, men når de blir åtte, ni år gamle synes jeg at de bør kunne klare å skifte selv.

Etterhvert har dette utviklet seg til en ren pedofilidebatt, og kommentarer på andre KG brukere og deres diskusjonsteknikker...

Jeg foreslår derfor at vi nå prøver å komme oss på skinnene igjen, kutter usaklig utenomsnakk og diskuterer det opprinnelige temaet - og så må de som ønsker en debatt om pedofili i sin alminnelighet gjerne starte en ny tråd på dette.

:wink: Glir det ut igjen finner jeg hengelåsen! Nemlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

jeg kommenterte det den debatten dreiet seg om det var det at andre dro det inn på en pedofilirunde og jeg syns jeg måtte si noe om det, har lyst til og si til kosejente at det jeg mente var at man må skille mellom pedofile og de pedofile som begår overgrep man skal ta avstand fra den krimminelle handling men ikke den krimmenelle er ikke religiøs men a likevel, når man har slike holdninger som hun og noen har så gjør man det at det blir vanskelig for de som er pedofile og har et problem og stå fram og få hjelp, de bør derfor vere medansvarlige i det som skjer, vi bør ha et varmt og riktig samfunn der de som har et problem kan stå frem med det og få hjelp folk som kosejente bidrar til og henge ut slike folk og det er ikke bra

jeg vils i til lisa beth at jeg syns hun kan legge ut tal på det hun sier eller syns jeg hun har lite og fare med her inne, det er relevant for diskusjonen da hun mener at redsel for at det kan vere pedofile i garderoben er argumentasjon for at man kan ta med selv store gutte r inn i damegarderoben

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest "nurse"

Tenk om denne gutten har problemer som ingen andre enn hans mor vet om? Vi burde ikke dømme uti fra alder,det er da ganske normalt med nakne kropper, og med sånne fordommer så blir det jo slik at vi "må" skjule oss for menn og omvendt. Dessuten er det ikke litt skummelt og overlate en liten gutt helt alene i herregarderoben uten en kamerat tilstede engang, tenk på Hvor evt, pedofile holder til. De finnes overalt, kanskje spesielt på sånne steder. Hadde en kamerat hver med ville det vært tyggere, synes jeg da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

D BURDE være normalt m nakne kropper, men mange har allikevel problemer m dette, sikkert av mange forskjellige årsaker....Ikke minst mange jenter på samme alder og tenåringsjenter må jo syns at dette er unaturlig. Min datter på tolv er oppdratt til å ha et naturlig forhold til kroppen sin, og er vant til å se sine foreldre nakne, men hun er allikevel nå inne i en periode hvor hun svært nødig viser seg frem naken; har sikkert noe m sjenanse over begynnende hårvekst o.l., og jeg kan ikke tenke meg å mase på henne for å få henne til å vise seg frem naken når jeg ser hvordan d plager henne. D er vel en viktig grunn til at d i d hele tatt eksisterer DAMEgardrobe og HERREgarderobe, DAMEtoalett og HERREtoalet......IHvis ingen hadde følt sjenanse og ubehag i forhold til å vise seg naken overfor d motsatte kjønn, hadde d kun eksistert FELLESgarderober, men d gjør d jo ikke, så da får man værsgo å akseptere at slik er d, og heller ordne seg slik at man slipper å påføre andre ubehag v å dra halvvoksne gutter inn i damedusjen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Cruella

Vet ikke om du henvender deg til meg, sannsynligvis, siden det ikke er noen som har postet her med navnet Elisabeth.....

Har du lest hele tråden? Anbefaler deg å gjøre det, kan hende du får tilbakemeldinger på dine spørsmål i noen av innleggene der.

Aldersgrense? Kommer jo an på hvor modent barnet er. Noen er flinkere til å sette grenser for både seg selv og andre enn andre. Får en dejá vu følelse her, har jeg ikke sagt disse tingene før??

Kan som eksempel nevne at min åtteåring er normalt utviklet, ser ut som en åtteåring etter kurver etc. Mens min snart syvåring ofte blir tatt for å være 5 utseendemessig. Tror svært få ville reagert på ham i damegarderoben om, la oss si 1-2 år.

Lisa-Beth

:hjerter:

*La oss holde dette til en saklig og konstruktiv debatt, hvor det å lytte blir like viktig som å slå hverandre ihjel. Forøvrig har jeg også tidligere nevnt at jeg ikke ønsker å komme med mer i denne debatten. *

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gabriel

Chimp,

Du starter først med å skrive at din datter er sjenert generelt for å vise

seg naken. Deretter ender du opp med som konklusjon at man må ha

damegarderober og herregarderober og dametoeletter og herretoaletter.

Jeg ser ikke helt sammenhengen. Burde ikke da heller konklusjonen være

at man bare hadde enmanns toaletter og enmannsgarderober?

Er hun ikke sjenert overfor andre av samme kjønn?

Når jeg var barn så var det "mannedager" og "kvinnedager" på flere av badene i Oslo. Min far tok meg ofte med. På "mannedagene" hadde

mennene hele badet og gikk nakne rundt omkring overalt. Jeg husker at jeg

la merke til at det var noen svært få som ikke gjorde det. Det var

gutter som var en del år eldre enn meg. Jeg spurte far som fortalte at

det var fordi kroppene deres forandret seg og at de var litt sjenerte

på grunn av det. Og dette var for sitt eget kjønn!

Tolker jeg deg rett så mener du at fordi det finnes adskilte garderober

så er det et tegn på at det skal fortsette å være slik. Jeg opplever det

som utrolig konservativt og passivt. At noe er på en måte betyr ikke

at det er riktig.

Når noen hevder at adskilte garderober er det eneste riktige så tror

jeg at den viktigste årsaken til det er at de har blitt opplært til det, at de

er vandt med det og at det de er vandt med er trygt. Trygghet er viktig. For å kunne ha trygghet og for å omgår hverandre

må en ha sosiale regler. Hver enkelt regel

i seg selv er ofte ikke spesielt fornuftig men behovet for å ha regler gjør at vi må lage oss regler ofte om tilfeldige ting. Slik jeg ser det er reglene

ofte rett og slett moter. Vi beholder de fleste reglene noen generasjoner men for at vi "skal

bevege oss fremover" så forandrer vi noen få.

Det er f.eks. helt klart viktig at en må ha regler for hvordan kjønnene

skal omgås hverandre. I Norge så er det f.eks. ikke (nødvendigvis)

tegn på seksuell interesse om en kvinne ser en mann i øynene når han

snakker. Det er en uskreven regel at det bare er tegn på at kvinnen

lytter. Kvinner og menn er "enige" om dette og vi slipper dermed

missforståelser. I Norge er vi mye mindre vandt med å ta på hverandre

enn det man er i syd-Europa og i Asia. Det er også en del av våre

sosiale regler. Hvis en normann/norkvinne tok på en av motsatt kjønn

på samme måte som en gjør i andre deler av verden så kunne

det lett bli sett på som invitasjon til f.eks. sex. Selv om den samme berøringen hadde

blitt oppfattet som helt uskyldig andre steder. For 15 år siden

var det nesten slik at folkeoppfatningen var at en kvinne som ikke solte seg toppløs hadde et problematisk

forhold til egen kropp mens i dag er det bare "uanstedige" kvinner

som gjør det. Med dette så mener jeg å si at reglene er tilfeldige

men vi må ha regler et eller annet sted. Det er f.eks. viktig å være enige

om når man sjekker opp hverandre og når man ikke gjør det. Det er ikke

mer fornuftig om damer sjekker meg opp ved å se på meg eller ved

å ta på meg. Det viktige er at vi er nogenlunde enige om hva handlingene betyr og hva som er uskyldig og hva som skal kunne oppfattes som

en invitasjon.

Så vi trenger reglene. Men noe jeg synes er rart er at vi føler så sterkt

behov for å forklare hver enkelt regel med fornuftsargumenter. Når det ble

mote at damene solte seg toppløse så forøkte en å finne "fornuftige" argumenter for det. I dag

forsøker en også å finne "fornuftige" argumenter for hvorfor kvinner har på seg mere klær på stranda. Jeg synes egentlig ikke at noen

av argumentene er overveiende fornuftige og ser ikke behovet for

at de skal være det. Hvorfor ikke bare akseptere at det fornuftige

er at vi må ha regler på fellesområdene og ikke hva de går ut på!

Jeg synes det er greit å dele garderobe med det motsatte kjønn og

å bade naken sammen med det motsatte kjønn. Og jeg tror at det er

omtrent like fornuftig som å ikke ville det. Jeg tror for min del at det

bare er snakk om hva jeg er vokst opp med og dermed er vandt med og opplever trygt. (Men jeg kjøper argumentet med at det er

mye lettere når mor og far kan være sammen om barna i samme garderobe enn å måtte være hver for seg.)

Noen lurer på om ikke menn tenner lett på å ha nakne kvinner rundt seg.

Jeg opplever det på samme måte som jeg opplever det å gå

i byen hver vår. Med en gang våren kommer så blir jeg noe distre

av alle de fine damene som plutselig dukker frem. Men etter noen dager

så går det (nesten helt) over. På fellesbad er det også det samme kanskje med den forskjellen

at det er mer synlig for menns vedkommende så man må kanskje kontsentrere seg litt

mer om å tenke på noe annet... Men å titte litt på damer og gjøre

seg noen egne tanker kommer jeg vel alltid til å gjøre innimellom

uansett hvor lite eller mye klær de har på seg...

Og til damene som er redd for at menn skal tenne på de hvis de ser de nakne: Selv med klær så er det helt sikkert en hel masse menn som

har gjort seg seksuelle tanker om dere som dere ikke har vist om og som sikkert ville vært uønsket for deres del.

Og for både denne og en del av den øvrige debattens del så synes jeg vi mennesker

får dømme hverandre etter hva man sier og gjør og ikke etter hva en

tenker og føler. Det er helt klart en del tanker som føles ubehagelig

f.eks. hva slags tanker enkelt menn (og kvinner) kan ha om meg, hun jeg lever

sammen med eller barne mine. Men det viktigste er hva disse mennene (og kvinnene)

gjør og ikke gjør. Jeg kan ikke nekte de adgang til et bad

fordi de kanskje har noen tanker jeg ikke liker.

God natt fra Gabriel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hei

jeg syns chimp leverer et bra inlegg, jeg syns man skal tenke på regler og gjøre sånn, jeg mener også som deg nurse at han bør ha med seg en kamerat da er de tryggere jeg syns det er farlig og vikle seg inn i slike holdninger som du og lisa beth har her jeg har ikke hørt om overgrep i garderober i vert fall og tror det er liten sjanse for noe slik, jeg syns da like vel at du kan legge ut tall lisa beth vis du mener det, jeg syns det er farlig og vikle seg inn i slike holdninger jeg syns også gabriel leverer et bra inlegg og det er om regle rog det er en annen debatt

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Du skal vite at den type jobb jeg har hatt eller min profesjon, ikke gir mye profitt, ihvertfall ikke hvis man velger å jobbe i det offentlige.

Ansatte mennesker får vanligvis ingen profitt.. kun lønn.. :)

Og hva i alle dager har ditt lønnsnivå med debatten om store barn i "feil" garderobe..

Er logikken at en påstått (!) dårlig økonmi gjør deg smartere?

I så fall må du være unntaket som bekrefter regelen ;) ?????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Chimps innlegg var kjempebra!

Jeg synes at når man kommer til en garderobe og forventer en dame/herre-garderobe, så er det det man skal få!

De som har et mer avslappet forhold til nakenhet kan nyte dette, men trenger ikke å trykke det neover halsen på andre!

Det burde derfor etter min mening være helt naturlig for de fleste (normale; dvs ikke overhysteriske) mennesker at barn som har begynt på skolen (og dermed er vant med å takle garderober på egen hånd) sikfter i sin rette garderobe.. uansett hvor mange som er med..

Jeg opplevede at lillebroren til en venninne ble med oss i damegarderoben da vi var 14 og han var 11. Dette føltes meget unaturlig for meg og jeg merket at han stirret på kroppen min hele tiden.

I minst ett år etterpå unngikk jeg denne lillebroren fordi blikket hans gav meg en skikkelig ekkelhetsfølelse.

Dersom man vil ha sønnen sin med i damegarderoben, får man gå i en fellesgarderobe el. Ikke i en DAME-garderobe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde nå gitt blanke f##n i om noen hadde følt seg støtt av at min 8-åring hadde tittet litt nysgjerrig på dem i dusjen, herregud, er ikke det ganske uskyldig da?? Hvis ikke begynner jeg å lure på hva slags fantasier DERE har. :evil: :evil: :evil:

Lisa-Beth

:kjempesinna:

Dette synes jeg er usmakelig, og denne kommentaren håper jeg du sletter, eller at moderator sletter. Du har senere oppgitt deg som en fagperson (jobbet tre år i BUP) og slike uttalelser blir dermed enda kraftigere. Det egentlig du sier er at alle som har en intimitetsgrense er pedofile. Dette er en klar overtramp, og om du har noen som helst slags fagkompetanse på dette området, vet du at dette er en helt ugrunnet påstand/beskyldning.

Mitt forslag til innlegger er at hun bør si til veninnen som det er. Og er venninnen oppegående, tar hun problemet som en voksen person. Da kan du kanskje gi henne forslaget om at sønnen hennes kan ta med noen venner eller søskenbarn, så kan de gå sammen i herregarderoben. Eller at dere venter med å gå til at far kan være med i svømmehallen. Noen svømmehaller har også noen familiegarderober til foreldre som ikke vil at barna skal være alene, eller til nudistfamilier. Men disse garderobene er ofte noe man må spørre etter selv. Hvis venninnen din vil ikke vil innrette seg etter dine (og sikkert mange andre sine) ubehag, så må du enten finne deg i at sønnen hennes glaner på deg, eller at dere slutter å gå samtidig i svømmehallen.

Men som flere overstående nevner, er at så lenge det er dame- og herregarderober, så er dette et helt legitimt problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...