Gjest gjest1 Skrevet 7. august 2006 #1 Skrevet 7. august 2006 (endret) De jeg bor med her skulle spise lunch som i boksemat lunch. Og da tenker jeg på sånne hermetikk bokser til 10 kroner eller hva de nå koster. Vel, jeg er helt imot hermetikk måltid. Så jeg lurer på.. Spiser dere boksemat? Endret 7. august 2006 av Chic
Gjest Gjest1 Skrevet 7. august 2006 #2 Skrevet 7. august 2006 Klart jeg bruker hermetikk! Hvorfor er du sånn imot det?
Gjest gjest1 Skrevet 7. august 2006 #3 Skrevet 7. august 2006 Nå tenker jeg ikke på tomat purre eller slike ting til f.eks å lage lasagne og sånt! Men sånt som spaghetti på hermetikk, eller kjøttboller eller slike ting...
Gjest gjesta Skrevet 7. august 2006 #4 Skrevet 7. august 2006 maxboller er godt, med spaghetti til. Ellers spiser jeg fiskeboller i hvit saus, de kommer jo på hermetikkbokser. Men det er visst alt... haaaater joikaboller.... æsjamei
Gjest Gjest1 Skrevet 7. august 2006 #6 Skrevet 7. august 2006 maxboller er godt, med spaghetti til. Ellers spiser jeg fiskeboller i hvit saus, de kommer jo på hermetikkbokser. Men det er visst alt... haaaater joikaboller.... æsjamei ← Helt enig.
Gjest gjesta Skrevet 7. august 2006 #8 Skrevet 7. august 2006 Jeg bruker lapskaus på boks, og fiskeboller.. Ser ikke helt problemet med det
Gjest gjest1 Skrevet 7. august 2006 #9 Skrevet 7. august 2006 Det er ikke noe problem. Smaken er som baken - delt... Jeg bare spør fordi jeg klarer ikke anse boksemat som et måltid, jeg liker heller da å spise brød med ost. Er ikke ment til å rakke ned på noen eller noe slikt, ikke i det hele tatt. Bare et enkelt spørsmål
Gjest 2324 Skrevet 7. august 2006 #10 Skrevet 7. august 2006 Det hender jeg vår en uforklarlig lyst på spagetti ala Capri eller hva det heter. Har ingenting i mot boksemat, men det er lenge i mellom hver gang jeg spiser det. Ser ikke på fiskeboller og slikt som boksemat.
brumma* Skrevet 7. august 2006 #11 Skrevet 7. august 2006 (endret) Synes fiskeboller på boks er et greit måltid jeg. Med poteter og saus til blir det så godt at! Lapskaus på boks synes jeg også er godt innimellom. Liker varm mat myye bedre enn brødskive... Endret 7. august 2006 av brumma*
Gjest Gjest1 Skrevet 7. august 2006 #13 Skrevet 7. august 2006 Dessuten bruker jeg hermetiske tomater, tomatpurè, mais og annet i mat jeg regner som hjemmelaget.
Gjest Lanyah Skrevet 7. august 2006 #14 Skrevet 7. august 2006 Jeg elsker Spagetti A La Capri! Jeg har ingenting imot boksemat, noe velger jeg bort, men det meste er faktisk godt. Er så raskt å lage det også!
Gjest Gjest1 Skrevet 7. august 2006 #15 Skrevet 7. august 2006 Dere som ikke spiser hermetikk, spiser dere heller ikke leverpostei og makrell i tomat?
Gjest gjest1 Skrevet 7. august 2006 #16 Skrevet 7. august 2006 Leverpostei fins i ferskvaren også Der handla jeg... Men nå bor jeg ikke i Norge lenger. Og nei til makrell i tomat også. Men det er ikke det som er poenget. Kanskje dere ikke skjønte den, kanskje jeg ordla meg feil, og det er uansett ikke så fryktelig viktig, men jeg tenker på hermetikk som ene og alene middags mat eller lunchmat. SOm å hive en boks i kjelen og varme opp og spise Det er ikke noe jeg ville gjort. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, men vil heller lage noe riktig mat da. Shoot me...
Gjest Gjest1 Skrevet 7. august 2006 #18 Skrevet 7. august 2006 Leverpostei fins i ferskvaren også Der handla jeg... Men nå bor jeg ikke i Norge lenger. Og nei til makrell i tomat også. Men det er ikke det som er poenget. Kanskje dere ikke skjønte den, kanskje jeg ordla meg feil, og det er uansett ikke så fryktelig viktig, men jeg tenker på hermetikk som ene og alene middags mat eller lunchmat. SOm å hive en boks i kjelen og varme opp og spise Det er ikke noe jeg ville gjort. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, men vil heller lage noe riktig mat da. Shoot me... ← Ja, jeg vet at det finnes leverpostei i "ferskvare" også. Jeg bruker hermetikk på mange forskjellige måter. Men sjelden alene.
pusla Skrevet 7. august 2006 #19 Skrevet 7. august 2006 Synes maxboller er godt og har det av og til, ellers så holder jeg meg stort sett unna ren boksemat til middag.
Arkana Skrevet 7. august 2006 #20 Skrevet 7. august 2006 (endret) Dere som ikke spiser hermetikk, spiser dere heller ikke leverpostei og makrell i tomat? ← Nei, ikke makrell i tomat, og posteien jeg spiser er ovnsbakt (altså ikke i hermetikkboks). Jeg bruker hermetiske tomater, mais, ananas, bønner o.l, men det var jo ikke det trådstarter mente. Endret 7. august 2006 av Arkana
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå