Gå til innhold

Hvordan vite om man har stygg nese?


Gjest Gjest_Siri_*

Anbefalte innlegg

Gjest michellele

hei. slutt å tnk på den nesa! jeg lover deg at ting som neser legger ikke guttene vekt på i det HELE TATT. eller hva sier dere gutter??

nei fokuser på andre ting. og det er fint med litt stor og karakteristisk nese. det viser bare at du har bein i nesa. kanskje er det nesa guttene liker best ved deg?! og å operere ville jeg aldri gjort! om ikke nesa var halt skjev og så forskjellig ut fra hver side?! husk Jennifer Grey! den uuuuutrolig vakre kvinnen fra Dirty dancing. hun ødela ansiktet sitt med nesejobb!! så behold nesa di du!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest michelle

hei! nei ikke bry deg om nesa! den skjemmer ingen!! kanskje er det den gutta faller for ved deg?! for gutter er litt annerledes enn oss jenter de liker en jente med SÆRPREG! Og neseoperasjon?! nei.. husker du Jennifer Grey, den nyyyyydelige jenta i Dirty dancing filmen fra 80 tallet? hun gjorde det. og ansiktet hennes ble helt forandret. det var ikke henne lenger og populariteten hennes dalte. hun var ikke noe spesielt lenger.. tenk på det du før du gjør noe med den nesa di!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...