Jump to content
Guest Gjest

Dumme ting kunder sier

Recommended Posts

Guest Gjest

Siden den andre tråden begynte å gå i den retningen, åpner jeg denne. Jeg håper vi kan bruke den for å bli kvitt oppgitthet, lattermildhet og aggresjoner før vi går tilbake til kundene våre med et smil! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Gjest

Jeg jobbet på IKEA i flere år, og der opplever man mye rart. Blant annet husker jeg en dame som bestemt mente at hun hadde kjøpt et hagemøbel sommeren før på IKEA, Furuset. Jeg prøvde å fortelle henne at vi åpnet avdelingen november året før, og dermed ikke fantes sommeren før, men hun ga seg ikke og var fast bestemt på at hun hadde kjøpt det på Furuset! Hva svarer man på sånt?

Ellers har jeg vært borti kunder som nektet å tro på meg fordi jeg er ung, selv om jeg hadde lang fartstid på IKEA. En gang var det en kunde som krevde å snakke med "en som er eldre" enn meg, så da hentet jeg den eldste på huset. Problemet var jo at hun ikke visste noe om avdelingen det var spørsmål om, og henviste tilbake til meg. "Det er hun som kan det du lurer på!" :sjarmor:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hottentotten

Denne syns jeg var litt morsom; jeg jobbet i en matbutikk og ølsalget stenger for de som ikke er kjent med det 20.00 ukedager og 18.00 lørdager. Da jeg må nekte ei dame å kjøpe øl etter stengetid sa jeg pent og høflig at ølsalget er stengt og at jeg dessverre ikke kan selge det til henne. Hun svarer med å si at hun trudde det bare var på sørlandet at det var slike regler! Det kan jeg jo forsåvidt være enig i, men etter å ha jobbet i matbutikk i 6 år og reglene har vært de samme hele tiden ble jeg litt overrasket. Hu var også en stamkunde som jeg kjenner godt..

Ellers har ølsalgreglene ført til både frustrerende og morsomme episoder!

:sur::ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
liv

Mannen fikk sjeft av en kunde på telefonen i går fordi hun ikke klarte å bøye seg ned til modemet! Vel, da får du hjelp til å skru på modemet av andre enn de på kundeservice!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

Kan bidra som tysklærer.

En elev skal fylle ut riktig artikkel, og peker på oppgaven hvor det står:

"Entschuldigung, wo ist der nächste Kiosk."

Du, heter det der, die oder das Kiosk?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Fruktfat

jeg er frisør og har opplevd MANGE ganger at folk kommer inn og spør: "klipper dere hår her?"

:klaske: ehh...ja? frisørsalong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Narnia

En eldre dame ringte til kiosken sent en kveld, presenterte seg med fullt navn og sa at hun hadde kjøpt en Extra-kupong av oss tidligere på dagen. Så fortalte hun at hun trodde hun hadde vunnet, og spurte meg så: "kan du se det der nå?"

Det hun mente var altså om det automatisk kom opp på skjermen (på tippeterminalen) min om hun hadde vunnet og isåfall hvor mye.

Eh, nei dessverre.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

I dette tilfellet var det jeg som telefonintervjuer som var dum og "offeret" mitt som var sjarmant! :ler:

Jeg hadde en spørreundersøkelse om sport, og ringte rundt. En mann som visst var ganske så interessert i sport snakket og la ut i det vide og brede og jeg noterte flittig. Han merket raskt at jeg ikke har peiling på sport (ikke snakk om at jeg bare fikk stille spørsmålene mine, nei, han skulle snakke MED meg), og det endte opp med at han forklarte og uffet seg over mine manglende fotballkunnskaper og forsøkte å overtale meg til å gå på fotballkamp med ham.

Det verste var at jeg faktisk fikk litt lyst! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest BagLady

Jeg jobbet i NSB, og på vei ut fra avgangsstasjonen fikk jeg ofte spørsmål som "Blir dette toget forsinket"

Ehhh...hvordan kan jeg vite det da :klø:

Også "Hvor mange grader er det på Lillehammer nå" var litt utenfor mitt område, for å si det sånn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bjørnsdatter

Jeg jobber i blomsterbutikk (som noen sikkert har fått med seg).

Ingen slår ham som kom løpende inn med tippekortet i hånda og spurte hvilken kasse som tok tipping. Jeg ble litt satt ut, og svarte til slutt "vi gjør jo ikke sånt her?". Responsen var: "Hæ? Hvor i all verden tar de tipping da?"

Øøøøh... kiosken? Matbutikken?

Ellers blir jeg ofte bedt om å pakke inn blomstene i sånn derre Xylofon, collofen, teflon (!), plastikk, sånn derre.... sånn! eller bare sånn blankt. Ja, cellofan, ja?

Og ta 3 betal for 2 er litt kjedelig, så det blir ofte ta 2 betal for 3 eller 3 for 1.

Siste (og nest beste!) var drosjesjåføren, i uniform, som kom og spurte etter Toia. Toia, toia skulle han ha. Etter hvert gikk det opp for meg at han spurte etter thuja. Å, thuja, ja, sa jeg. Ja, toia. Han skulle ha 200 stk, ca 100-150 cm høye. :overrasket::overrasket: :klø: Jeg jobber i en LITEN butikk, og har i hvert fall ikke plass til hundrevis av halvannen meters hekkplanter, så jeg måtte jo bare svare at dessverre, det har vi ikke, da må du på hagesenteret rett over veien. Hagesenter hvor? Jeg ga ham adressen og veiforklaring, og trodde kanskje det skulle holde for en drosjesjåfør som hørte til i distriktet. Men nei, han kom tilbake og lurte på hvor dette hagesenter er. Det er som sagt rett over veien...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

tuji
Da vridde hun på hodet sitt og så meg inn i øynene og sa: Er det du eller jeg som er kunden her? Vet du ikke at kunden alltid har rett?

Ja, er ikke det verdens mest irriterende kommentar? Jeg hadde en kunde i gullsmedbutikken som kjøpte et armbånd for 8000,- (stygt, forresten). Etter å ha brukt det på fest i helgen kom hun tilbake og ville bytte det inn igjen. Da jeg sa at vi ikke bytter brukte varer, kom hun også med den kommentaren.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest

(Jobber på 1880 nummeropplysningen)

Kunde: Du, hvilken dessert passer best til boknafisk?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gjest
Klassikeren på sommerjobben min er kunder som kommer og spør "Jobber du her?" og venter på svar, mens jeg står der i rød og grønn uniform med diger logo på brystet. En gang svarte jeg nei, og da bare gikk damen bort og fant noen andre :D haha

Den har jeg vært borti også! Det verste tilfellet var da jeg lå på gulvet, hadde tatt ned alle varene fra de nederste hyllene i min knallgule uniform med navnet på butikken på og vasket under hyllene. (Trenger kanskje ikke si at det var VELDIG støvete...)

"Jobber du her?"

"Nei, jeg bare liker å vaske hyller...."

Kunden ble litt paff, kan man si! :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kitz

"Jobber du her?"

"Nei, jeg bare liker å vaske hyller...."

Kunden ble litt paff, kan man si!  :ler:

Denne har jeg selv svart ved en slik "forespørsel" med en humoristisk tone vel og merke. :ler: Kunden så jo humoren i det selv da.

Det hender seg også at jeg får det samme sprøsmålet om jeg står rett i nærheten av kassa og tydelig holder på med noe jobbrelatert, da har jeg mest lyst til å si nei og bare gå min vei, men som avdelingsleder så tar det seg veldig dårlig ut.... :sjenert:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Amalie_85

Jeg hadde en kunde som ikke ville betale full pris for brødet for det var ikke ferskt. Hun mente det var fra dagen før. For da hun var i butikken i går var det masse brød igjen. Ja svarte jeg. Det stemmer at vi hadde masse brød igjen i går. Men disse fryser vi ned sa jeg. Diss er er fra i dag, for faktisk bare en liten time siden. Jeg kjente på brødet og det var nesten varmt enda, og jeg ba henne kjenne på det en gang til. Og hun påsto at det var kjempe hardt og fra dagen før.

Hun ble så sint og sa at der skulle hun aldri handle igjen.

Nei vel sa jeg, det er like greit for jeg liker ikke sure kunder.

Da tente hun nesten på alle plugger og dro mannen sin som bare hadde stått der ut av butikken. :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...