Plym Skrevet 4. april 2006 #1 Del Skrevet 4. april 2006 Lurte bare på hva slags Peking-saus du lager til andebrystene i ukemenyen din. Hadde akkurat en tråd om dette som ikke resulterte i så mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 4. april 2006 #2 Del Skrevet 4. april 2006 (Unnskyld, jeg bare måtte innom... ble så sjokkert over å få vite at Pulverheksa hadde andebryst...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 4. april 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 4. april 2006 Ja, nå er det altså ute Hun slapp jo bomben selv, da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 4. april 2006 #4 Del Skrevet 4. april 2006 Er de dunete eller ribbet, mon tro? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. april 2006 #5 Del Skrevet 5. april 2006 :grine2: Andebrystene er akkurat passe. Faktisk litt forbaust over hvor godt de passer. Var ikke en veldig stor og vanskelig operasjon for å få dem, den var nok verre for anda... Plym, det var faktisk din tråd som inspirerte meg. Fant en oppskrift på andebryst med saus i en bok og fulgte den sånn ca. Saus til andebryst(bør jeg legge denne på kropp og helse???... ) 2 ss hoisinsaus 2 ss plommesaus 2 ss søt chilisaus ca 2 ss soyasaua 1/2-1 ts sesamolje Alt blandes Jeg serverte brystene med vårløk, agurk og mungbønnenudler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 5. april 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 5. april 2006 Tusen takk, pulverheksa. Den ser jo kjempegod ut. Skal prøve den med en gang jeg får mine egne andebryster Plommesaus har jeg ikke hatt før. Kjøper du det i en kinesisk butikk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. april 2006 #7 Del Skrevet 5. april 2006 (endret) Kjøpte plommesausen hos min lokale tyrker, men tror den var fra blue dragon. Det merket har de mange steder. Bare vær forsiktig med sesamoljen, den er veldig dominerende og jeg mitt nek, fulgte oppskriften og resultatet ble dobbelt så mye saus som jeg trengte. Endret 5. april 2006 av pulverheksa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 5. april 2006 Forfatter #8 Del Skrevet 5. april 2006 Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå