Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Ja, det blir deilig, tipper jeg *litt misunnelig*

Men - jeg har jo nesten vært der i kofferten din, da! :ler::briller:

Natti-natt.

dorian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Solarium? *grøss*

Får klaustrofobi av sånt, jeg!!

Når reiser du på ferie til Kreta?

Høres såååååå deilig ut!

*sniker meg i kofferten sammen med Dorian* (og ikke tenk koffert nå! :ler: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi ska du reise til Kreta! Så heldig du er..

Kos deg så masse i varmen...

Og jeg håper at du fikk til msn eller trillian til slutt ;)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Hei på deg!

Beklager at jeg ikke har skrevet her på noen dager.. :oops:

Stilige bilder du har laget da! Jeg har tatt bilde av noen tegninger jeg har laget jeg og, men tør ikke vise de. Tegner for det meste bare ansikter jeg da..

Håper alt er bra med deg! :D

Klemmer fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, er'n ikke FÆL med skjegg??

Skjønner meg ikke på fyren, her ser man yt som sviger..æh..datters drøm, også gror han uteliggerskjegg? :ler:

Håpløst. Men JEG har ikke skjegg, da :sjarmor:

Hadde bart før, men heldigvis kom jeg på bedre tanker.

d :tronderbart: rian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt du droppa barten, dorian. :ler:

Ta med deg kompisen du, Lea. Helt i orden, så lenge Dorian blir med meg :sjarmor:

Har tegna blyanttegning igjen, jeg.... Og neida, ikke noe snusk denne gangen :ler:

Lillian *glede seg til tur på dorian* :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter og knoter med den tallerkenen som jeg skal male/tegne på med porselenstusj... Jeg har funnet ut at rundt tallerkenen skal det stå:

EVERY ROSE HAS ITS THORN

BUT EVERY THORN HAS ITS ROSE TOO

Men, nå klarer jeg ikke å bli enig med meg selv om hvilken rose jeg skal tegne i midten... Jeg har tegnet 3 forskjellige, og trenger hjelp til å finne ut hvem av dem.. Hvilken skal jeg velge?

Rose 1

Rose 2

Rose 3

Hva synes dere?

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min mening:

Rose 3 uten den der sløyfen..eller rose 2.

Synes selve rosen var finest på 3,men stilk finest på 2 :wink: Men mye kommer jo an på fargevalg og skyggelegging også da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tror jeg skal tegne en helt ny en i morgen, jeg :ler: For jeg blir ikke fornøyd uansett hvordan jeg forandrer og knoter på de jeg har tegnet.. :roll:

Men nu skal jeg legge meg. Etter jobben i morra skal jeg treffe THEA!! :hoppe: *glede seg*

Nattinatt :kul:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hilser tilbake fra Theamor :wink:

Hadde en drittdag i dag i utgangspunktet. Jeg føler meg skikkelig shabby og dårlig, er ikke i noen fin form at all :-? Vond hals, vondt i huet, vondt i hele kroppen, hoster, nyser, og det renner både her og der :lol: Svetter og fryser om hverandre :x Så jeg er ikke akkurat blitt friskere, nei... (Doriansen, tror jeg må avlyse den spantanicus Kretius-turen - jeg er ikke i form til å holde deg i senga i lange tider :ler: )

Vel, det var ikke noe kult, pluss at jeg hadde senvakt så jeg måtte være der leeeenge :-? Ikke gøy. Vel, det gikk greit men jeg hadde ikke lang lunte (stakkars unger - Lillian sinna og sur er ikke noe hyggelig syn...)

Etter jobben stressa jeg avgårde, hadde bare tiden av veien før jeg hadde dejt med Thea. Det var vel verdt stressingen :) Thea er kjempekoselig, og det var såååå artig å prate med noen som har noen rare "kje" og "sjø" ord som meg igjen, som faktisk også er på min alder :ler: Ikke så ofte jeg treffer på de menneskene nedi her, gitt. Sambo prater jo ikke samme dialekten som meg, og jeg har ikke noen av mine gamle venner her nede. Dessuten knoter omtrent alle som har flyttet hjemmefra. Vel, nå knoter jeg også en del, men likevel prater jeg mye bredere enn mine venner fra samme sted som meg. Thea og jeg kommer ikke fra samme sted, da, men ikke så langt unna :blunke: Så derfor har vi flere like ord.

Vel, tilbake til saken... Vi skravla og spiste litt kinesisk mat og hadde det bare hyggelig. Iallfall jeg :ler:

Det at jeg traff Thea letta dagen min tusen hakk, jeg ble i så mye bedre humør enda så sliten og lei jeg var da jeg reiste fra jobben.

Så kom jeg hjem, og da hadde sambo spilt på ett eller annet kronespill og vunnet 4000(!!) kroner!! :o Dritkult!! Men - det er jo hans penger, da. Men toppen av alt; gjett hva han sa?!?! "Nå har vi plutselig god råd, så da skal vi finne på noe slik at vi bruker mer tid på hverandre - jeg tror vi trenger det nå før dette går til helvete.." :o Dere aaaaner ikke hvor dårlig samvittighet jeg fikk :cry: Følte plutselig alt er min skyld og greier.... :roll: Vel, så da prata vi en del da.....Om oss.... Og vi fikk ut litt begge to....Begge var enige om at vi har en laaaang vei å gå om vi skal klare å jobbe oss gjennom dette og komme hverandre nærmere igjen... Men - mens vi satt der og prata var det som om det gikk opp et lys for meg... Jeg tror jeg vil jobbe skikkelig for at dette skal gå seg til igjen...For at vi skal klare oss gjennom dette...For at vi ikke skal gjøre slutt på alt vi trossalt har sammen etter 5år.... Så jeg TROR jeg er litt mer klarsynt nå..... Jeg fortalte at jeg har tenkt masse på at hvis ting ikke ordner seg etter vårt avbrekk og ferietur til Kreta, så kommer jeg til å pakke snippsekken... Han mente jeg gir opp for lett... At vi må jobbe mer for at det skal funke... Så ja... Jeg vet ikke egentlig veldig mye mer enn jeg har visst, men vi har fått klarnet luften litt og dermed føler jeg meg litt mer lettere til sinns sånn sett! :) Deilig følelse....Nå vet jeg iallfall at han har merket at ting ikke er som det skal og at han også mener vi må gjøre noe drastisk om vi ikke skal ende i en avslutning... Jeg er jo trossalt glad i ham, man slutter ikke sånn plutselig å være glad i noen etter 5år. Men det er visse ting i livet mitt som legger en stor demper på forholdet vårt. Men - jeg skal gjøre mitt beste for å gå videre, og det håper jeg han også gjør. (Virka slik etter samtalen vår i dag iallfall)

Vel, jeg har ikke mye mer å si... Skal snart ta en laaang og varm dusj, jeg fryser *brrrr* Så skal jeg legge meg...

I morgen er det oppstart på selvhjelpsgruppen igjen, jeg gruer meg mest for å være helt ærlig. Vet ikke hvor mye utbytte jeg har av den lenger... Jeg har trossalt overspist lite i forhold til før - sånn nå i sommerferien fra gruppen. Tror det er mest tanker og følelser som sitter hos meg nå, og det må jeg ha profesjonell hjelp til å takle...

Ha en fin kveld!

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Hei Lillian!

Hvordan går det med deg?

Så kult at samboeren din vant 4000 kr på spill!! Da hadde jeg steila tror jeg.

Ingenting er bedre enn å få pratet ut om ting, og jeg håper dere finner ut av det, og kan få ting og tang på rett kjøl igjen. Dere har jo vært sammen lenge, og desverre er det vel veldig lett å ta alt for gitt, og det er ikke alltid like bra.

Når er det du drar på ferie da? Da må du kose deg masse, og ta litt vare på deg selv!

God natt da lille venn!

klemmer fra meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...