Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

:(

Tusen takk for hilsen, Imari.

Nei, jeg skjønner det ikke er lett å gi råd når man ikke kjenner hele situasjonen. Men jeg er ikke egentlig ute etter råd heller, jeg tror jeg vil bli foruten råd denne gangen. :lol: Angret tvert jeg hadde skrevet i stad, akkurat som jeg forutså.... :roll: Var på vei til å slette hele greia, men stoppa meg sjøl fra det.

Neida, ingen mennesker er så sterke at de kan bære alt inni seg, det er sant det. Men det er visse ting jeg bare vil ha som et vagt minne om "noe" som skjedde og ikke mer. Jeg vil rett og slett ikke grave for dypt. Mye av grunnen til at jeg ikke søker terapi ligger også der, jeg er redd for dette.

Ja, han er en bra mann. Han er bare snill og god og vil være til hjelp, men jeg klarer det ikke. Jeg takler ikke at noen er så snille og vil hjelpe meg sånn. Det er mye der det ligger.

Jeg bør kanskje prøve å ta kontakt med ham og prøve å forklare slik jeg har gjort her i dagboka. Jeg vet at han vil forstå, men likevel... Det er ett eller annet som stopper meg, og jeg vet bare ikke hva...

Det er nok litt for mye som skjer i livet mitt for tiden, heheh...Men jeg orker ikke utsette andre for all den gnålinga, så derfor bruker jeg denne dagboka for det er fritt fram om folk vil lese eller ikke...

TAKK for ordene dine, Imari, de varmet..

Skulle bare ønske jeg ikke var så ufattelig teit og fjortis innimellom.. :roll:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Donna

Har ikke råd å komme med ....men gir deg en lang varm klem ......og sier at jeg tenker på deg :D

Sier ikke mer her jeg .....vi prates siden ....

Du er god Lillian ! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, Lillian. Det er så vanskelig å finne de riktige ordene for hva jeg ønsker å si etter å ha lest dette... Men for all del: Snakk med noen - eller fortsett å skrive for å få det ut. Tenker på deg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk alle sammen!!!!!! :)

Dere er så ufattelig gode dere også!!! *smiler gjennom tårer*

Vet ikke hva jeg skal si, jeg....Han har iallfall lest diktet mitt..... Og sa at jeg har en sånn venn.......... :roll: Jeg vet jo det......Det er nettopp det jeg vet........... :roll:

Han skal få høre akkurat det som jeg skrev her tidligere i dag... Så får jeg se om han sier noe etterpå.....

Lillian *har det litt bedre nå*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol:

Tusen takk, dorian! Du er nå søt også, du!! :blunke:

Vel, jeg kan jo fortelle at min venn har lest diktet og han har lest det jeg skrev i dagboken min her i dag "tidlig".... :roll:

Han brukte gooood tid på å lese, jeg ble nesten bekymra da også jeg :ler:

Men jeg hadde ingenting å bekymre meg for.......

Jeg forstår hvert eneste ord, jeg forstår hvorfor du gjør og reagerer som du gjør, jeg vet "alt" om å være sucidial, Jeg skal prøve å ikke mase, sånn at du slipper å sprekke alt på en gang, men viktigst av alt, det er etter at du har "sprukket" jeg skal stille opp og støtte deg vennen min

Trenger jeg si mer?? Dette taler vel for seg selv, tror jeg....Så knæsj igjennom god, vettu....Så vi fikk prata ut og ordna opp. Jeg spurte om han kunne tilgi, men han så ikke at det var noe som trengte å tilgis, han. Men hvis jeg følte det så tilga han gjerne :)

Så jeg kan vel si at jeg har det sååååååå mye bedre med meg selv nå, enn jeg hadde tidligere i kveld.. Det er så GODT! Og, jeg har innsett at det er dumt av meg å støte ham fra meg, jeg vil angre og ikke få det noe bedre med meg selv etterpå. Derfor har jeg også valgt å ikke gjøre det. Slike dumheter skal det nok bli leeeeeenge til jeg kommer med igjen.....hehe......

Vel, ellers? Ellers er jeg veldig, veldig glad for den støtten jeg får på KG. Det må jeg bare få sagt, det er helt utrolig hvor mye det hjelper enda det er internett! Blir helt sjokkert, jeg. Men jeg mener det faktisk seriøst når jeg sier at jeg blir rørt til tårer!!

Jeg har ikke kommet meg i seng enda, som dere ser....Snu døgnrytmen liksom, ja.... :oops: Men jeg er på vei i seng straks da, så det blir ikke så ille. Å legge seg rundt klokka 03.00 er vanlig i helger og sånn for meg, og bare et par timer senere enn jeg vanligvis kommer meg i seng så jeg synes dette er bra, jeg. :wink:

Må forresten legge til et sitat fra han vennen til slutt før jeg avslutter:

og JA jeg var sikker på at vi kom til å snakkes igjen :wink:

:lol: Hva sier jeg? Han leser meg som en åpen bok........ :lol:

Natta folkens!

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg fått pratet ut med alle jeg var mer eller mindre uhøflig mot i går kveld/natt, og nå har jeg det sååå godt inni meg!!! :D :D

Utrolig hvor vondt det gjør når man sårer noen, enten man gjør det med vilje eller ikke. Jeg såret egentlig ingen med vilje, men jeg var litt avvisende til noen med vilje da..... :roll: Skjemmes gjør jeg, ja.. :( Men jeg har fått bedt om unnskyldning, og apologize accepted everywhere! :D :D Dessuten var det ingen som ikke skjønte at jeg ikke hadde ment det.... Høres ut som om det er en mengde personer, da, men det var "bare" 3 stk da....Men det var likevel 3 for mange. :roll: Samtlige sa at de merket at jeg ikke var meg selv i går.... :lol:

Åååå, jeg er såååå glad jeg har slike venner som er så gode! Selv om noen skremmer meg av og til :lol: så er jeg faktisk oppriktig glad for det!

NÅ får jeg sove godt i natt også........... :blunke:

Natta, nå skal jeg røyke ferdig nattarøyken min og så skal jeg ta kvelden. :Gjesp:

Kjempekoz, Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Donna

Godt å lese dette på morgenkvisten :wink:

Håper du fikk sovet godt kjære deg :P .....Ha en fin dag Lillian !!! Det fortjener du :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:o

Jøsses, så flink du er da, Virgo, som tilogmed rekker innom her på morgenkvisten før jobben! :lol:

Hyggelig hilsen fra deg, vennen :D

Jeg har just stått opp, skal sitte her og sose litt før jeg gidder å gå i dusjen.. :wink:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med deg???

Jeg ville egentlig bare si deg at jeg har utrolig respekt for deg! Jeg forstår ikke hvordan du klarer og være (det jeg oppfatter) som veldig åpen om alle problemene dine! Jeg klarer ikke det, men vil gjerne allikevel.

Synes du er en usedvanig sterk person som står opp i mot allt.

Husk at uansett, så har du oss her på KG!

Klem fra MarianneE

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, MarianneE, det går bedre med meg. Det som skjedde førkvelden har jeg iallfall fått ordnet opp i, og det gjør at tingene går bedre der iallfall.

Hehe, jeg er slettes ikke så åpen om problemene mine...Det er bare her på KG og internett :lol: I virkeligheten snakker jeg lite eller svært sjelden om det som plager meg. Jeg er alltid den lystige og glade humørsprederen Lillian jeg...... :roll:

Det er derfor dere får vite så mye også. Fordi jeg trenger også et sted å få ut det jeg føler inni meg...... :roll:

Synes du er en usedvanig sterk person som står opp i mot allt.

:o Det er akkurat STIKK MOTSATT av sånn jeg ser på meg selv, det, MarianneE! :roll: Jeg ser på meg selv som usedvanlige SVAK og usikker som godtar det aller meste og gir veldig lett etter for andre.... :roll:

Men takk likevel!! :)

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:o Det er akkurat STIKK MOTSATT av sånn jeg ser på meg selv, det, MarianneE! :roll: Jeg ser på meg selv som usedvanlige SVAK og usikker som godtar det aller meste og gir veldig lett etter for andre.... :roll:

Men takk likevel!! :)

Lillian

Skjønner...... men for meg så virker du utrolig sterk! Husk at alle sterke mennesker også kjenner seg svake. Det er innrømmelsen av svakhet som gjør en så sterk, tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg trent :hoppe:

*sjikkji stojt*

:lol:

Deilig å få ut litt igjen, men jeg har kjempevondt i nakken og skuldrene, har hatt så mye indre spenninger de siste dagene.....

og det er ikke bra for et lite og søtt hode, som en kompis akkurat sa :lol:

Sitter og hører på Bjørn Eidsvåg..... :( Eg ser......Begynner å grine jeg da..... :cry: Den er så fiiiiiiiiin...........Han vennen som jeg har skrevet om og alt det som skjedde, han skrev til meg "men eg vil grina med deg" :cry: :cry: *sukk* Jeg hører på grinesanger, hallo, hva er det for slags selvpiner jeg er?? :lol: Klarer ikke la være.....Det er jo så sant alt i sangen også..... Andre kan ikke gå skrittene for oss, men noen kan gå dem sammen med oss....Vi må ta ansvar for vårt eget liv, men andre kan støtte oss og være der sammen med oss..... :roll: *tenke dypt*

Jaja....Nå skal jeg snart gå inn i dusjen. Har massasjedusj faktisk, så det kan jo hende at nakken og skuldrene blir bedre etterpå......Rart det ikke ble bedre av å trene egentlig....men, men.....

"men eg gjør død te liv for deg..................." :roll:

Lillian *melankolsk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så ikke at du hadde skrevet mer før nå, jeg, MarianneE :lol:

Tja, jeg vet ikke jeg, men jeg føler meg iallfall ikke særlig sterk :roll:

Vel, spiste dagens første måltid for en times tid siden :oops: enda jeg har vært oppe siden klokka var rundt 11.00 i dag :roll: Har ikke matlyst, jeg...

Nakken og skuldrene ble ikke noe bedre selv om jeg gikk i dusjen og sto der leeeeeeenge :roll: Neinei, jeg får håpe det blir bedre til i morra, da.

Nå kjeder jeg meg....Kunne sikkert funnet på noe med sambo men jeg vil ikke :-? Jada, jeg veeeeet..... :roll: Say no more :roll:

Har satt på litt mer funky musikk nå da, for ikke å grine så kraftig :ler: Det går bra nå. hehe.... Griner iallfall ikke av musikken til The Donnas, da :ler:

Tenkte jeg skal føre litt regnskap, også skal jeg kanskje fortsette litt med den "My life"-boka mi. Har et par nye dikt å føye inn der nå. Men jeg får se hva jeg orker med den ryggen min. Kunne tenkt meg å stikke ut en tur og sykla meg en tur alene, men jeg kreker meg rundt som ei gammel kjerring her så jeg tror kanskje ikke det er så veeeldig lurt, akkurat :lol: Så da får jeg ta det mer med ro i kveld hjemme da. Men hvaaaa skal jeg finne på da? Jeg har noen brev som skulle vært besvart, men jeg ooooorker rett og slett ikke å skrive brev. Har ikke noe å skrive om og ikke har jeg lyst til å skrive brev heller :roll: Æsj, jeg er skikkelig tiltaksløs jeg nå...

Hm...Kanskje jeg skal prøve å fikse ett eller annet i kveld? Lage noe eller noe....Lyst på ett eller annet, jeg, egentlig....

Bare surrer, jeg :oops:

Tror jeg slutter av, jeg. Ha en fin kveld!

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hilde K S

Bare innom og gir deg en klem jeg.

Fikk litt søvnpulver av Jon Blund som jeg sender over slik at du får sove i natt.

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Ville bare ønske deg god natt jeg.

Koselig å "prate" litt med deg på PM i dag asså! :D

Klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Natta til deg også, Angeleyes! :D

Nå skal denne håpløse lille fjolla gå og legge seg...

Og i morgen er det en ny dag....Da skal jeg spioneeeeereeeee :sjarmor:

:ler:

*trøtt*

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ny dag..... :roll:

Planer for dagen er ikke lagt riktig enda.

En kamerat lurte på om jeg ville komme på besøk i dag, men sambo maste i går om at vi skulle reise på kino så derfor måtte jeg si nei. Men så fant vi bare teite kinoer og da ville ikke jeg gå på kino likevel i dag. Så det blir nok ikke noe av. Men likevel så kan jeg ikke reise på besøk til kameraten min, for vi sitter og venter på at sambo skal få lønning inn på kontoen sånn at vi kan reise til Sverige på harryshopping. Må på harryshopping igjen snart, for det begynner å skrante med både tobakk og anna. :lol:

Vel, skal spise "frokost" nå selv om jeg har vært oppe ganske lenge allerede....

Jeg har tilogmed rukket å spioneeeereeeeee :sjarmor::sjarmor: (Du hadde rett, det ER jo nakenbilde der :sjarmor: )

Ha en fin dag, godtfolk! :briller:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg spionert enda mer, jeg :sjarmor: Og deeet må jeg si :ler:

*humre for meg selv*

Mye rart man kan finne på nettet, ja... :ler::ler:

Vel, ser ikke ut til at det blir noe harryshopping i dag heller. :x Sambo har fortsatt ikke fått lønna si, og dessuten fikk han plutselig en telefon om at han måtte komme på jobben og hjelpe til med noe. :roll: Han har jo ferie, jo! :roll:

Jævla typisk det, da kunne jeg reist på besøk til han kameraten min likevel :roll: Men nå er klokka såpass mye, og det tar nesten en time å komme dit, så da blir det liksom så lite hvis jeg skal hjem i dag, synes jeg da. Og sambo er vel ikke den som blir mest glad om jeg sier jeg skal ligge over hos en kamerat :ler: Teit egentlig, men likevel. Jeg får vel bare være snill og la være da... :roll:

Hva spiller det for noen rolle egentlig? For meg er en venn en venn uansett kjønn, og for alt sambo vet kan det vel hende jeg er baufil og gjør litt av hvert når jeg ligger over hos venninner også, jeg :ler:

Jaja, sånn er det. Kjærleiken skal ikke være enkel, gitt...

Kjedelig når alle andre vennene mine her nede (uhm, alle andre? Har ikke så veldig mange andre...) er bortreist på ferie, for da blir jeg nå liksom bare hjemme jeg da.. Kanskje egentlig like greit å starte opp igjen på jobb neste uke sånn sett, skulle bare ønske jeg hadde en annen jobb og gå til. Jeg skal forresten kikke mer etter jobber etterpå, men nå i disse ferietider er det ikke mange jobber som er utlyst heller. Så det er nå liksom så som så med hva jeg finner. Snart søker jeg om å få sitte i kassa på Rimi :ler:

Buhuuu.......Skulle ønske noen av vennene mine bare kunne ta kontakt snart...Spørre om jeg vil bli med på noe GØY! Jeg kjeeeeder meg noe så sinnsykt om dagene....Kjeda meg mindre da sambo ikke var hjemme, jo!! :o

Æsj, har forresten funnet ut at jeg er den største sytemegga som eksisterer, og det er iallfall ikke kult... Så da sutrer jeg enda mer da... :roll: Snakk om å bli selvdestruktiv, ja.... :lol:

Jeg går jeg.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe... Skulle til å si at du trenger en ordentlig dagbok til å skrive ned alt det du tenker på og få det ut av verden. Men så kom jeg på at dette jo nettopp er en dagbok. Og da må du jo ha lov til å «syte» litt. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...