Gå til innhold

...skrelle potetene på forhånd?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dagen i morgen er full av fotballkamper - og for å gjøre dagen mindre stressende...;) klarte jeg å invitere en familie til middag senere på dagen... :klaske:

Ja, ja, det går, men tenkte at det ville lette arbeidsmengden i morgen om jeg kunne skrelle potetene i dag og legge dem i vann til i morgen? Skulle vel gå greit det, eller? Skrelte poteter i seg selv mister jo mye av det som ligger i skallet, så det behøver jeg i allefall ikke tenke på...;

Videoannonse
Annonse
Gjest Bjørnsdatter
Skrevet
Dagen i morgen er full av fotballkamper - og for å gjøre dagen mindre stressende...;) klarte jeg å invitere en familie til middag senere på dagen... :klaske:

Ja, ja, det går, men tenkte at det ville lette arbeidsmengden i morgen om jeg kunne skrelle potetene i dag og legge dem i vann til i morgen? Skulle vel gå greit det, eller? Skrelte poteter i seg selv mister jo mye av det som ligger i skallet, så det behøver jeg i allefall ikke tenke på...;

Går fint det, bare pass på at potetene er dekket av vann så de ikke blir svarte :)

Skrevet

Bør kjelen stå i kjøleskap eller like gjerne på komfyren?

Gjest Bjørnsdatter
Skrevet
Bør kjelen stå i kjøleskap eller like gjerne på komfyren?

Tror begge deler går helt fint, men sånn av bakterielle hensyn (selv om det skal kokes ganske grundig i morgen) ville jeg ha satt det i kjøleskapet.

Skrevet
:)
Skrevet

Ja, det går helt fint.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...