Thomasine Skrevet 10. mars 2006 #1 Del Skrevet 10. mars 2006 Dagen i morgen er full av fotballkamper - og for å gjøre dagen mindre stressende... klarte jeg å invitere en familie til middag senere på dagen... Ja, ja, det går, men tenkte at det ville lette arbeidsmengden i morgen om jeg kunne skrelle potetene i dag og legge dem i vann til i morgen? Skulle vel gå greit det, eller? Skrelte poteter i seg selv mister jo mye av det som ligger i skallet, så det behøver jeg i allefall ikke tenke på...; Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 10. mars 2006 #2 Del Skrevet 10. mars 2006 Dagen i morgen er full av fotballkamper - og for å gjøre dagen mindre stressende... klarte jeg å invitere en familie til middag senere på dagen... Ja, ja, det går, men tenkte at det ville lette arbeidsmengden i morgen om jeg kunne skrelle potetene i dag og legge dem i vann til i morgen? Skulle vel gå greit det, eller? Skrelte poteter i seg selv mister jo mye av det som ligger i skallet, så det behøver jeg i allefall ikke tenke på...; ← Går fint det, bare pass på at potetene er dekket av vann så de ikke blir svarte Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 10. mars 2006 Bør kjelen stå i kjøleskap eller like gjerne på komfyren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 10. mars 2006 #4 Del Skrevet 10. mars 2006 Bør kjelen stå i kjøleskap eller like gjerne på komfyren? ← Tror begge deler går helt fint, men sånn av bakterielle hensyn (selv om det skal kokes ganske grundig i morgen) ville jeg ha satt det i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 10. mars 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 10. mars 2006 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 11. mars 2006 #6 Del Skrevet 11. mars 2006 Ja, det går helt fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå