AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #1 Del Skrevet 6 timer siden Jeg får til deigen. De blir skikkelig store. Steiker de ikke for lenge. Ikke for har deg. Men vi ha de litt mer saftige. Anonymkode: c4d1b...64e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #2 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg får til deigen. De blir skikkelig store. Steiker de ikke for lenge. Ikke for har deg. Men vi ha de litt mer saftige. Anonymkode: c4d1b...64e Masse(!!!! ) mykt smør (ikke smeltet). Anonymkode: 25f63...c8e 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #3 Del Skrevet 6 timer siden Pensle med smeltet smør før du tar på sukker og kanel. Anonymkode: 57df8...669 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #4 Del Skrevet 6 timer siden Jeg bruker oppskriften "verdens beste boller" fra Det søte liv, da blir de veldig saftig! Anonymkode: b2ea8...09d 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden Du får til deigen? Det er jo deigen som gjør dem saftige. Bruk oppskrift der du rører inn mykt smør, i stedet for oppskrift der du smelter smør. Det utgjør stor forskjell i kvalitet. Deigen eltes både før og etter smøret er hatt i. Og bruk minst mulig mel. Anonymkode: a5923...613 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #6 Del Skrevet 3 timer siden Mye smør. Minst mulig mel. Den kan være vanskelig å jobbe med, men det er verdt det. Ha egg i deigen. Ha mye fyll. Anonymkode: 77a70...fc0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå