AnonymBruker Skrevet 7. februar #1 Del Skrevet 7. februar Middag til 10 åringer som må gå kjempe fort å lage som de fleste barn liker, glutenfritt. Tips? Anonymkode: d6a9c...bb7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
avent Skrevet 7. februar #2 Del Skrevet 7. februar Fiskepinner, pizza med glutenfri bunn, tomatsuppe med glutenfri pasta, taco, pannekaker, lapskaus.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
luxifine Skrevet 7. februar #3 Del Skrevet 7. februar (endret) Tomatsuppe eller grønnsaksuppe, omelett, havregrøt, risgrøt, lapskaus, taco, pytt i panne med egg, ris + rent kjøtt/kylling feks kyllinglår (obs på krydder!) Endret 7. februar av luxifine Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar #4 Del Skrevet 7. februar stekt kylling, kjøtt eller fisk med ris eller og grønnsaker eller salat, husk glutenfri soyasaus om du bruker soya. Det aller meste av mat er jo glutenfritt så lenge du dropper brød, pasta òg ultraprosessert søppel. Anonymkode: db8fb...2e6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå