Gå til innhold

Billig, godt og sunt pålegg på jobb. Knekkebrød. Tips?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Jeg kjøper gjerne hamburgerrygg eller lammestek når det er på tilbud. Koker/trekker, skjærer opp i skiver og fryser. Jeg anser det som sunt, og det er billig (og godt) i forhold til ferdig oppskåret pålegg. Har også laget ribberull av ribbe på tilbud etter jul. Det er mye mat for pengene.

Anonymkode: e5b85...038

Det er slik jeg lager lunsjkjøtt. 

Prisene på disse små pakkene er jo helt hinsides. Men kjøper du i sesong, og aller helst under priskrig, så har du plutselig godt pålegg og salatkjøtt. for ned mot 50 kr/kg. 

Er også klar for grillsesong. Har to ribber som er skjært til grillribber (og noe fyll til bao buns, med mer). Og en kalkun som er partert til passe stykningsdeler, perfekt for familien på grill. Prisene på disse grillpakkene, selv på Rema, er jo helt hinsides når man kan kjøpe samme produkt for en brøkdel noen måneder før. 

Anonymkode: 22845...868

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg sier som en over, makrell først. Det er en fin måte å få i seg fisk på pluss at det er rimelig. Jeg kjøper titalls bokser når de er på tilbud til 10 kr. Men forskjellige sildeglass er også praktisk på jobben, og selv om et glass kanskje bare holder til 6-7 knekkebrød er det økonomisk. Jeg handler mye i Sverige, og der er sildeglassene også både helt fulle, rimeligere enn i Norge og jeg syns personlig de er bedre. 

Anonymkode: df000...8f7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å lage majones med smør i steden for olje (søk på chris cooking på youtube for oppskrift). Blander inn hvitløk, avokado, løk, tomat, agurk, urter og hva jeg måtte ha. Da får jeg en deilig påleggssalat 😁

Anonymkode: 2bac3...9eb

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg sier som en over, makrell først. Det er en fin måte å få i seg fisk på pluss at det er rimelig. Jeg kjøper titalls bokser når de er på tilbud til 10 kr. Men forskjellige sildeglass er også praktisk på jobben, og selv om et glass kanskje bare holder til 6-7 knekkebrød er det økonomisk. Jeg handler mye i Sverige, og der er sildeglassene også både helt fulle, rimeligere enn i Norge og jeg syns personlig de er bedre. 

Anonymkode: df000...8f7

Sild er godt og mettende. Men sild er en av de rimeligste fiskeartene, prisen er ofte godt under tusenlappen per kg. I tillegg er ingrediensene for å lage det om til "pålegg" veldig rimelige. Løk, sennep, eddik, sukker. Eller rømme og dill, om man vil legge litt mer i det. I sesong er det veldig rimelig å lage rødbetsild. 

Anonymkode: 22845...868

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg pleier å lage majones med smør i steden for olje (søk på chris cooking på youtube for oppskrift). Blander inn hvitløk, avokado, løk, tomat, agurk, urter og hva jeg måtte ha. Da får jeg en deilig påleggssalat 😁

Anonymkode: 2bac3...9eb

Det er favorittmajonesen min. Jeg bruker den gjerne med oksestek stekt som roastbiff. Eller lammestek. Bruker gjerne litt sylteagurk for å bryte litt. 

Anonymkode: e5b85...038

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Det er favorittmajonesen min. Jeg bruker den gjerne med oksestek stekt som roastbiff. Eller lammestek. Bruker gjerne litt sylteagurk for å bryte litt. 

Anonymkode: e5b85...038

Enig. Den er helt nydelig og kan brukes til så mangt!

Godt mulig det var nettopp deg som tipset meg om den, for jeg hørte om den for første gang her på Kåge. 

Anonymkode: 2bac3...9eb

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Enig. Den er helt nydelig og kan brukes til så mangt!

Godt mulig det var nettopp deg som tipset meg om den, for jeg hørte om den for første gang her på Kåge. 

Anonymkode: 2bac3...9eb

Tror ikke det er jeg som har delt den, men så bra det er flere som bruker oppskrifter med rene råvarer 👍

Anonymkode: e5b85...038

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 5.2.2025 den 23.32):

Kokt egg med kaviar eller avokadomos under. Pynte med tomat skiver. 

Hummus med paprika og agurk 

Fiskepudding/fiskekaker delt i to 

Cottage cheese med litt syltetøy eller bær 

Bananskiver 

Ost, skinke, salat og tomat/agurk 

 

Anonymkode: b5565...580

Tar du syltetøy oppå cottage cheese?

Anonymkode: b9def...c17

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Tar du syltetøy oppå cottage cheese?

Anonymkode: b9def...c17

Det er veldig godt. Bruker Lerum sitt jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker (ikke meg du siterte, men jeg svarte allikevel ;) )

Anonymkode: c36b6...ae7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...