Gå til innhold

Billig, godt og sunt pålegg på jobb. Knekkebrød. Tips?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Ikke makrell i tomat. Lei leverpostei og smøreoster. Mange kjøttpålegg er over mitt budsjett på jobb.

Anonymkode: 1fbb6...a72

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kokt egg med kaviar eller avokadomos under. Pynte med tomat skiver. 

Hummus med paprika og agurk 

Fiskepudding/fiskekaker delt i to 

Cottage cheese med litt syltetøy eller bær 

Bananskiver 

Ost, skinke, salat og tomat/agurk 

 

Anonymkode: b5565...580

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Egg og avokado.

Egg og agurk.

Cottage cheese og syltetøy og banan.

Nugatti (ikke sunt, men billigere enn å kjøpe snacks?)

 

Anonymkode: d20ef...cde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Cottage cheese 

Eple/Bananskiver

Kesam/ Yoghurt/Skyr

m/Kanel/ sukker strø

Tomatsild

 

Anonymkode: ff4e8...880

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tunfiskrøre, den på glass fra Mills er faktisk veldig god. Men også veldig enkelt og godt å lage selv. 

Anonymkode: b7ddc...cb3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lag skikkelig mat i stedet, så blir det både bedre og sunnere. Og rimeligere også, om du utnytter sesong, rester, med mer. 

Anonymkode: 22845...868

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har somregel med litt eggerøre (kan fint lages kvelden før) samt speltlompe, spekeskinke og avokado el.

Anonymkode: f481a...048

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange foreslår avokado men det er da absolutt ikke billig.

Anonymkode: a8647...04d

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg tenker det ikke er noen streker under svaret på hva som er sunt, men tenker at for noen så kan kyllingterrine eller eggesalat komme innunder den merkelappen. Terrine kan lages med mye. Kylling, kjøttdeig, laks, nøtter, sopp, mm i forskjellige forhold.

Anonymkode: e5b85...038

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (27 minutter siden):

Mange foreslår avokado men det er da absolutt ikke billig.

Anonymkode: a8647...04d

Jeg pleier kjøpe nett på eksotisk butikk. Må riktignok ligge på benk og modne.

Og når jeg skriver kalkun, så har jeg kjøpt kalkun under priskrig, tilberedt, og laget porsjonspakninger for fryser. 

Ikke rart mange klager over prisene når de går og kjøper ferdig modnet avokado (som har vanvittig høyt svinn du også betaler for), eller kalkunpålegg for 400 kr/kg. 

Anonymkode: 22845...868

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Jeg pleier kjøpe nett på eksotisk butikk. Må riktignok ligge på benk og modne.

Og når jeg skriver kalkun, så har jeg kjøpt kalkun under priskrig, tilberedt, og laget porsjonspakninger for fryser. 

Ikke rart mange klager over prisene når de går og kjøper ferdig modnet avokado (som har vanvittig høyt svinn du også betaler for), eller kalkunpålegg for 400 kr/kg. 

Anonymkode: 22845...868

Jeg får ikke til de i nett. Når de ligger på benken blir de bare tørre og harde, ikke modne. Hva gjør jeg feil?

Anonymkode: a8647...04d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøper gjerne hamburgerrygg eller lammestek når det er på tilbud. Koker/trekker, skjærer opp i skiver og fryser. Jeg anser det som sunt, og det er billig (og godt) i forhold til ferdig oppskåret pålegg. Har også laget ribberull av ribbe på tilbud etter jul. Det er mye mat for pengene.

Anonymkode: e5b85...038

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På knekkebrød liker jeg som førstepri makrell i tomat som du ikke vil ha tips om. Ut over det liker jeg kokt egg, leverpostei og nøkkelost. Har du tilgang til kjøleskap på jobb? For disse påleggene krever jo kjøling og man får myke knekkebrød om man legger på pålegget på morgenen som vanlig matpakke. 

Anonymkode: 65786...604

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg får ikke til de i nett. Når de ligger på benken blir de bare tørre og harde, ikke modne. Hva gjør jeg feil?

Anonymkode: a8647...04d

Jeg gjør ikke noe spesielt. Legger de bare i en skål, følger litt med, når de begynner å modnes legger jeg de over i kjøleskap før de blir dårlige. Har også ting som epler og bananer på benk, det gjør nok at modningen skjer raskere. 

Mulig det har noe med kvaliteten man kjøper? 

Anonymkode: 22845...868

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...