Gå til innhold

Hva har skjedd med Hoffs oppbygde pottetett extra sprø?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg hadde en pakke av disse som jeg kjøpte for lenge siden, og en som var helt ny. I den gamle posen ser pommes frites’en mørkere ut, og i den nye er de helt lyse. De mørke stekte fint og ble perfekt tilberedt, og de lyse, nye ble tørre og så uferdig ut. Har de endret pommes frites’en til det verre? Flere som har oppdaget det samme? Kjøpte en ny pakke til en stund senere, for å se om det var tilfeldig. Men nei, like lyse og like tørre etter steking😏

Anonymkode: 389f8...c1a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Oppbyggingen løste seg opp, så det er ikke tett lenger.

Anonymkode: 2f8d5...759

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Haha, ser ordlista slo inn i overskriften😂 Mente selvsagt ikke «pottetett»😂

Anonymkode: 389f8...c1a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Det skal ikke være slike forskjeller på samme produkt. Det kan skyldes produksjonsfeil, hvor den bleke kanskje har blitt for lite forhåndsfritert i fabrikken. Det kan også skyldes ulik kvalitet på potetene som brukes. Hvordan pommesfriten steker og hvilken farge den får og sprøhet, kan variere mye mellom ulike potetsorter, og det kan også variere fra parti til parti i samme sort, avhengig av hvordan bonden har dyrket og lagret potetene. Stikkord her er potetens tørrstoff-innhold og balansen mellom stivelse og sukker i knollen. (Ved for kald lagring, omgjøres stivelse til sukker i poteta, og sukker blir brunt ved steking).

Om du har mulighet, meld tilbake til Hoff, men da bør du ha LOT-nummeret eller noe fra den pakningen du mener var feil kvalitet slik at de kan spore partiet den komme fra.

Hilsen en potetbonde som leverer pommesfrites-potet til Hoff's konkurrent, Findus. 🙂 

Anonymkode: 7f2c3...08f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (45 minutter siden):

Det skal ikke være slike forskjeller på samme produkt. Det kan skyldes produksjonsfeil, hvor den bleke kanskje har blitt for lite forhåndsfritert i fabrikken. Det kan også skyldes ulik kvalitet på potetene som brukes. Hvordan pommesfriten steker og hvilken farge den får og sprøhet, kan variere mye mellom ulike potetsorter, og det kan også variere fra parti til parti i samme sort, avhengig av hvordan bonden har dyrket og lagret potetene. Stikkord her er potetens tørrstoff-innhold og balansen mellom stivelse og sukker i knollen. (Ved for kald lagring, omgjøres stivelse til sukker i poteta, og sukker blir brunt ved steking).

Om du har mulighet, meld tilbake til Hoff, men da bør du ha LOT-nummeret eller noe fra den pakningen du mener var feil kvalitet slik at de kan spore partiet den komme fra.

Hilsen en potetbonde som leverer pommesfrites-potet til Hoff's konkurrent, Findus. 🙂 

Anonymkode: 7f2c3...08f

Er du selveste Olaf Sand? :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det skal ikke være slike forskjeller på samme produkt. Det kan skyldes produksjonsfeil, hvor den bleke kanskje har blitt for lite forhåndsfritert i fabrikken. Det kan også skyldes ulik kvalitet på potetene som brukes. Hvordan pommesfriten steker og hvilken farge den får og sprøhet, kan variere mye mellom ulike potetsorter, og det kan også variere fra parti til parti i samme sort, avhengig av hvordan bonden har dyrket og lagret potetene. Stikkord her er potetens tørrstoff-innhold og balansen mellom stivelse og sukker i knollen. (Ved for kald lagring, omgjøres stivelse til sukker i poteta, og sukker blir brunt ved steking).

Om du har mulighet, meld tilbake til Hoff, men da bør du ha LOT-nummeret eller noe fra den pakningen du mener var feil kvalitet slik at de kan spore partiet den komme fra.

Hilsen en potetbonde som leverer pommesfrites-potet til Hoff's konkurrent, Findus. 🙂 

Anonymkode: 7f2c3...08f

Takk for god informasjon, kjære potetbonde☺️☺️

Anonymkode: 389f8...c1a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...