Gå til innhold

Varme opp kyllingfilet uten at den blir tørr


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Om den er veldig tykk bruker jeg å dele den i to på langs. Deretter steker jeg den på ganske høy varme i ca tre minutter på hver side. Så lar jeg den hvile en stund (10 minutt ca) og da er den alltid ferdig.

Anonymkode: 817af...678

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 4.2.2025 den 13.23):

Gå og troll et annet sted da? Hvordan er innlegget mitt å svare på "noe helt annet"? Hvordan har du bidratt med noe i tråden?

Verken du eller jeg vet hvilken type kyllingfilet det er snakk om, og heller ikke om det er snakk om å tine noe som allerede er i frysen, eller et generelt tips til hvordan man får bra resultat.

Jeg rapporterer innlegget ditt, da det du kommer med ikke bidrar med noen ting annet enn eder og galle, og du heller ikke har kommet med noe annet forslag i tråden. Skal du kritisere andre, kan du i det minste komme med et eget forslag

Anonymkode: 2124a...6bd

Du skriver jo virkelig at tipset ikke hjelper, så hvorfor skrive noe. Den anonyme brukeren hadde helt rett. Men nå gjør jeg det samme.

Anonymkode: c3e79...850

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Ikke meg du siterer. Fordi det neppe er siste gang TS (eller andre som leser dette) skal lage kylling.

Bruker nesten utelukkende lårfilet selv, da det er en mye bedre stykningsdel. Og da er det jo verdt å dele hvor mye bedre det er? 

Anonymkode: c766d...309

TS skulle ikke lage - som i tilberede - kylling. TS skulle varme opp ferdig tilberedt kylling. 

Anonymkode: 8fc1b...4ce

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Steam/damp funksjon på ovn er perfekt for kjøtt som blir tørt. Suksess med rein og elg kjøtt.

Anonymkode: 1d450...ff5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kyllingfilet er brystkjøttet med lite fett og vil derfor aldri bli ordentlig saftig. Bruker jeg kyllingfilet er det alltid oppskåret i retter med mye saus. Ellers bruker jeg helst lårfilet. Mye bedre.

Anonymkode: d370b...a08

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den saftigeste og møreste kyllingfileten lager du ved å steke den på 75 grader celsius..... Til den er 75 grader i kjerne temperatur.... Det tar ca. 90-100 minutter for et vanlig kyllingbryst, men gir det beste resultat.... Krydre etter lyst...

Har du dårlig tid da kan du prøve å steke på 125 grader til 75 grader i kjerne temperatur.... Her reduseres tiden til ca. 35min.... Samt gir litt mer farge, om man er opptatt av slik. :) 

Begge disse fungerer fint til oppvarming også ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 6.2.2025 den 3.16):

Kyllingfilet er brystkjøttet med lite fett og vil derfor aldri bli ordentlig saftig. Bruker jeg kyllingfilet er det alltid oppskåret i retter med mye saus. Ellers bruker jeg helst lårfilet. Mye bedre.

Anonymkode: d370b...a08

 

Haldrup skrev (13 timer siden):

Den saftigeste og møreste kyllingfileten lager du ved å steke den på 75 grader celsius..... Til den er 75 grader i kjerne temperatur.... Det tar ca. 90-100 minutter for et vanlig kyllingbryst, men gir det beste resultat.... Krydre etter lyst...

Har du dårlig tid da kan du prøve å steke på 125 grader til 75 grader i kjerne temperatur.... Her reduseres tiden til ca. 35min.... Samt gir litt mer farge, om man er opptatt av slik. :) 

Begge disse fungerer fint til oppvarming også ;) 

TS skulle fortsatt ikke tilberede rå kylling, men varme opp en ferdig tilberedt filet.

Anonymkode: 8fc1b...4ce

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...