Gå til innhold

Varme opp kyllingfilet uten at den blir tørr


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hva er den beste metoden for å varme opp en kyllingfilet uten at den blir tørr?

Anonymkode: cd7c0...819

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Du bruner den på høy varme i pannen og får en stekeskorpe og putter den i ovnen etterpå når du tar den ut lar du den få avkjøles gør du kutter det sånn ikke safta fordampes. Å gjøre dette gjør at saftigheten ikke fordamper under steking  men blir låst inni kjøttet av stekeskorpa.

Anonymkode: 1cfb0...807

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Tenker du å stele en rå filet? 
 

da bruker jeg å steke den raskt så den får farge på begge sider, før jeg heller litt kyllingfond i pannen, og tar den ligge der til den blir ferdig. 

Anonymkode: 6ac01...be1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ser at jeg var for upresis her. Den er ferdigstekt, det er rester jeg skal varme opp på nytt.

Anonymkode: cd7c0...819

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Ser at jeg var for upresis her. Den er ferdigstekt, det er rester jeg skal varme opp på nytt.

Anonymkode: cd7c0...819

Jeg ville valgt å varmet opp i en saus/ fløte eller kraft/fond i kjele. Evt pakket inn i folie med pittelitt smør. Evt spist kald med varmt tilbehør.

Anonymkode: 5506a...bfa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...