Gå til innhold

Pinnekjøtt, varmet opp - kan det fryses igjen?


Jytte

Anbefalte innlegg

Hadde pinnekjøtt i går, men vi klarte ikke spise alt. Kjøttet har vært frosset siden jul. Kan jeg fryse det igjen? Tenker på siden det er såpass salt... eller må jeg bruke det som pålegg og hvor lenge holder det i kjøleskapet i så fall?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde glatt fryst det igjen, men hadde nok brukt det i type kjøttsuppe El lapskaus ved neste oppvarming 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hadde glatt fryst det igjen. Det er både saltet og tørket. Støtter forrige innlegg og hadde nokk brukt restene i en gryte. Eventuelt rens kjøttet nå før du fryser det ned.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...