Gå til innhold

Hva mener du er den mest undervurderte grønnsaken i norsk husholdning?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg er litt usikker på om noen grønnsaker egentlig er undervurdert, men gulrota fortjener muligens mer heder. Med sin diskre sødme passer den inn i alt fra norsk husmannskost til spennende middelhavsretter og asiatiske smaksbomber.

Og sopp er sopp, ikke grønnsak. Ikke plante engang.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Beter sier jeg, utrolig godt ovnsbakt! Og veldig enkelt å dyrke! 

Anonymkode: 772ee...cc2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Alle typer løk og squash. Den er anvendelig i alt, tar til seg smak fra det den blandes i og er nydelig å steke med kjøtt eller ha i pasta, gryteretter osv. 

Anonymkode: d1e46...4cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Brokkolini. 

Anonymkode: 3b374...494

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (På 20.1.2025 den 22.11):

Enig med deg i at sopp (selvplukket) er undervurdert, men om det er en grønnsak ... tja, er det det? 

Anonymkode: 6ab12...74c

Nei, sopp er ingen grønnsak.

Faktisk er soppefamilien nærmere beslektet med dyr enn planter.

Anonymkode: 8552b...8af

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...