Pawn Hearts Skrevet 21. januar #41 Del Skrevet 21. januar Jeg er litt usikker på om noen grønnsaker egentlig er undervurdert, men gulrota fortjener muligens mer heder. Med sin diskre sødme passer den inn i alt fra norsk husmannskost til spennende middelhavsretter og asiatiske smaksbomber. Og sopp er sopp, ikke grønnsak. Ikke plante engang. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar #42 Del Skrevet 21. januar Beter sier jeg, utrolig godt ovnsbakt! Og veldig enkelt å dyrke! Anonymkode: 772ee...cc2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. januar #43 Del Skrevet 24. januar Alle typer løk og squash. Den er anvendelig i alt, tar til seg smak fra det den blandes i og er nydelig å steke med kjøtt eller ha i pasta, gryteretter osv. Anonymkode: d1e46...4cd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
advent Skrevet 24. januar #44 Del Skrevet 24. januar Hvit asparges. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. januar #45 Del Skrevet 24. januar Brokkolini. Anonymkode: 3b374...494 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. januar #46 Del Skrevet 24. januar AnonymBruker skrev (På 20.1.2025 den 22.11): Enig med deg i at sopp (selvplukket) er undervurdert, men om det er en grønnsak ... tja, er det det? Anonymkode: 6ab12...74c Nei, sopp er ingen grønnsak. Faktisk er soppefamilien nærmere beslektet med dyr enn planter. Anonymkode: 8552b...8af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå