AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #1 Del Skrevet 8 timer siden Jeg lager ofte chilimajones&aioli eller dressing med majones, salsasaus og ulike krydder. Nå må jeg variere det lit. Hva er din beste oppskrift på digge dipper eller dressinger?😁 Anonymkode: f2621...8b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #2 Del Skrevet 8 timer siden Hvitløksdressing. En boks rømme med en god skvis majones. Hvitløk. Litt sukker. Litt sitronsaft. Salt og pepper. Og persille. Best dagen etter. Anonymkode: ba623...f6e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #3 Del Skrevet 7 timer siden Jeg liker best tradisjonell vinegraitte eller sennepsdressing til salater. Men en enkel dip/saus er: rød paprika, hvitløk, litt olje og fetaost som blendes eller stavmikses til helt flytende. Salt og pepper etter smak. Den passer godt både som grønnsaksdip og til salte chips. Og jeg bruker den innimellom som pastasaus over makaroni eller spaghettie hvis jeg vil ha no comfort food. Anonymkode: 6b415...e19 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7 timer siden #4 Del Skrevet 7 timer siden Ett helt egg + en plomme, ca 4 dl olje, litt salt, pepper, chili, hvitløk og en minidæsj eddik i et høyt glass, stapp stavmikseren i bunn og ha på høy hastighet, miks fra bunnen og oppover, så har du en enkel og deilig chili aioli. Alt må helst være romtemperert. Ellers kan jeg like å bare slumpe med f.eks. rømme, majones, litt ketchup, sennep, krydder, sylteagurksaft og sukker. Anonymkode: 0f226...9a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 5 timer siden #5 Del Skrevet 5 timer siden Pesto og yoghurtsaus. Du kan lage helt enkelt med 1ts pesto til 100g yoghurt, eller mer pesto for sterkere smak. Bare de to er gode i seg selv. Jeg har likevel gjerne i litt sennep (litt mindre enn mengden pesto), grovkornet pepper, litt næringsgjær og helst litt syre, som sitron eller lime. Syre gir det et lite kick, men samtidig så er yoghurten også syrlig. Passer til både fiske og kyllingretter, samt til vegetarmat. Nydelig til både poteter og pastaretter. Her brukes den mye i «boller» hvor hver enkelt setter sammen sin egen bolle med mat, og den lages med soyayoghurt på grunn av allergi. Helios sin pesto er melkefri, samme er blant annet «Smak forskjellen» sin fra Coop. Helios sin grønne blir mest brukt her, men den gule og røde er også god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå