AnonymBruker Skrevet 18. januar #1 Del Skrevet 18. januar Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk? Anonymkode: b0826...f97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tdm900 Skrevet 18. januar #2 Del Skrevet 18. januar Kommer an på hvor stor du kjøper, men en på 24-26cm er ikke veldig tung. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #3 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (2 timer siden): Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk? Anonymkode: b0826...f97 Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne. Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. Anonymkode: a6a24...7b8 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #4 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (1 time siden): Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne. Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. Anonymkode: a6a24...7b8 Tja, jeg syns det er best pannekaker.... Anonymkode: 87b23...a28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #5 Del Skrevet 18. januar Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo. Anonymkode: e96f9...3b9 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Phitta Phjong Skrevet 18. januar #6 Del Skrevet 18. januar tdm900 skrev (3 timer siden): Kommer an på hvor stor du kjøper, men en på 24-26cm er ikke veldig tung. Kjøp ikke noe mindre enn 28 cm. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar #7 Del Skrevet 18. januar AnonymBruker skrev (1 time siden): Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo. Anonymkode: e96f9...3b9 Hvor mange grader står ovnen på? Dette er et tips jeg ikke visste. Har bare hørt at den blir bedre jo mer man bruker den. Anonymkode: 050e2...387 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 19. januar #8 Del Skrevet 19. januar AnonymBruker skrev (16 timer siden): Hvor mange grader står ovnen på? Dette er et tips jeg ikke visste. Har bare hørt at den blir bedre jo mer man bruker den. Anonymkode: 050e2...387 Litt i overkant av 200 grader. Jeg bruker olje med litt mer nøytral smak. Kan ikke gjøre dette med stekepanner med treskaft, da må man varme opp på plate. Er mye informasjon på nett, søk etter vedlikehold av støpejern. Jeg har en støpejernsgryte som brukes til smultringbaking før jul hvert år. Fettet den da settes inn med er nok til at den holder seg bra resten av året. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar #9 Del Skrevet 20. januar Jeg har bare støpejernspanner. En stor og to mindre. Så lenge du tar godt vare på de, og ikke er redd for å bruke litt fett når du steker, trenger du ikke noe annet. Anonymkode: 089f4...ff8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar #10 Del Skrevet 20. januar Og ikke minst kan en støpejernspanne som tas vare på brukes i flere generasjoner. "Non stick"-panner ender som regel opp som en rent bruk og kast-gjenstand med forholdsvis kort levetid. Anonymkode: 40e23...d20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå