AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #1 Del Skrevet 8 timer siden Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk? Anonymkode: b0826...f97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tdm900 Skrevet 8 timer siden #2 Del Skrevet 8 timer siden Kommer an på hvor stor du kjøper, men en på 24-26cm er ikke veldig tung. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #3 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk? Anonymkode: b0826...f97 Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne. Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. Anonymkode: a6a24...7b8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #4 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne. Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. Anonymkode: a6a24...7b8 Tja, jeg syns det er best pannekaker.... Anonymkode: 87b23...a28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #5 Del Skrevet 4 timer siden Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo. Anonymkode: e96f9...3b9 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Phitta Phjong Skrevet 4 timer siden #6 Del Skrevet 4 timer siden tdm900 skrev (3 timer siden): Kommer an på hvor stor du kjøper, men en på 24-26cm er ikke veldig tung. Kjøp ikke noe mindre enn 28 cm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #7 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo. Anonymkode: e96f9...3b9 Hvor mange grader står ovnen på? Dette er et tips jeg ikke visste. Har bare hørt at den blir bedre jo mer man bruker den. Anonymkode: 050e2...387 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå