Gå til innhold

Steikepanne i støpejern


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk?

Anonymkode: b0826...f97

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Noen som greier seg kun med det? Jeg vurderer kjøpe det. Eller blir det tungt i bruk?

Anonymkode: b0826...f97

Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne.  Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. 
Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. 
 

Anonymkode: a6a24...7b8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Har en bitteliten på kanskje 18 cm, den er mer enn tung nok! Bruker den til småting og tilbehør. Ikke egnet til noe mat med melk eller egg i, så du må ha mer enn en steikepanne.  Da setter maten seg fast, uansett hva du gjør. De skal heller ikke vaskes i maskinen, og skal tørkes godt for ikke å ruste. 
Anbefaler heller de dyreste til Woll. De er òg blytunge. 
 

Anonymkode: a6a24...7b8

Tja, jeg syns det er best pannekaker....

Anonymkode: 87b23...a28

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny :) syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo.

Anonymkode: e96f9...3b9

  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

tdm900 skrev (3 timer siden):

Kommer an på hvor stor du kjøper, men en på 24-26cm er ikke veldig tung.

Kjøp ikke noe mindre enn 28 cm. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Har le creuset støpejernsstekepanne. Bruker bare den. Skyller ofte med kokende varmt vann uten såpe og går over med oppvaskkost. Tørker godt med en klut etterpå - For å bevare belegget. Om jeg må bruke litt zalo så går det fint, men etter en stund så må man lage nytt belegg. Dette gjøres ved å smøre et tynt lag olivenolje i stekepannen og varme opp i ovnen og la den stå der en times tid. Da er den god som ny :) syns det egner seg godt til all type matlaging, og jeg lager mye og variert mat. Ingenting setter seg fast om man er forsiktig med å bruke zalo.

Anonymkode: e96f9...3b9

Hvor mange grader står ovnen på? Dette er et tips jeg ikke visste. Har bare hørt at den blir bedre jo mer man bruker den.

Anonymkode: 050e2...387

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...