AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:39 #41 Del Skrevet onsdag kl 10:39 Nå er det ikke en navlestreng, men samma det egentlig. Jeg ser folk på SoMe fjerne den. Aldri tenkt på at det var ei greie før SoMe. Det blir ikke ei greie her hjemme heller. La oss spise eggene som de er, eller? Det har ikke noe for seg å fjerne den, den er fullt spiselig. Anonymkode: 68af9...357 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:41 #42 Del Skrevet onsdag kl 10:41 Jeg fjerner den hver gang jeg skal steke egg eller lage eggerøre. Jeg fjerner den ikke dersom egget skal piskes med kjøkkenmaskin og den vil bli i tusen biter sammen med mel og andre bakeingredienser. Å få den tråden i munnen når jeg spiser kokt egg er ekkelt. Den er seig. Man ser konturer av den i kokt egg. Om du bare sluker maten din uten å tygge så vil du antakelig ikke kjenne den, og ikke forstå hva det snakkes om. Det finnes et redskap laget kun for fjerning av denne. Har sett reklame på sosiale medier noen ganger, men husker ikke hva det heter. Er en slags "clips" som du ta bare klipper den av med. Anonymkode: 90d05...f26 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:46 #43 Del Skrevet onsdag kl 10:46 Anonym bruker over. En annen sak er at en eggerøre blir mye penere når den er helt gul. Du rører ut eggehviten med plommene så det er helt sammenblandet! Med disse strengene i så vil det være hvite prikker her og der. Ikke delikat å servere. Anonymkode: 90d05...f26 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:46 #44 Del Skrevet onsdag kl 10:46 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Hvordan i alle dager klarer du å finne den strengen i hardkokte egg? 😅. Anonymkode: 7b03e...900 Den pleier å være synlig i bunnen av egget, så jeg kniper av en bit av eggehviten med fingrene. Da pleier den å henge mellom bitene eller være synlig langs kanten, så pirker jeg den ut samt fjerner det lille området den sitter fast i 😅 Anonymkode: 2c538...f2b 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:54 #45 Del Skrevet onsdag kl 10:54 Jeg fjerner den! Uansett hva jeg lager. Og har aldri vært borti at noen gjør det samme, jeg har bare møtt vantro og spørsmålstegn. Jeg synes den er dritekkel, merker at fjeset mitt vrir seg nå mens jeg skriver her. Og jo, den er der i tilberedt mat også, den går ikke i oppløsning. Jeg har mange ganger opplevd at jeg kjenner den når jeg spiser brownies eller eggerøre eller annet med mye egg i. Den er som en tråd. Anonymkode: 060e3...7f5 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 10:58 #46 Del Skrevet onsdag kl 10:58 AnonymBruker skrev (1 time siden): Utrolig at folk tror kyllinger har navle forresten. Har dere ikke hatt biologi? Anonymkode: 228fe...cc8 Selv om det ikke er en faktisk navlestreng det er snakk om her, hvordan tror du selv at kyllingen får næring fra plommen? Osmose? Anonymkode: 060e3...7f5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 11:08 #47 Del Skrevet onsdag kl 11:08 Wow. Etter å ha lest denne tråden har jeg fullstendig mistet troen på menneskeheten. Anonymkode: a61ff...e1e 6 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 11:15 #48 Del Skrevet onsdag kl 11:15 ja, synes den er ekkel. spiser ikke kokte egg heller. kun omelett eller i bakverk. at noen mister troen på menneskeheten pga det lever jeg godt med. Anonymkode: 22c61...706 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 11:54 #49 Del Skrevet onsdag kl 11:54 AnonymBruker skrev (55 minutter siden): Selv om det ikke er en faktisk navlestreng det er snakk om her, hvordan tror du selv at kyllingen får næring fra plommen? Osmose? Anonymkode: 060e3...7f5 For å få en "navlestreng" må jo egget først være befruktet...! Egg vi kjøper i butikken er jo selvsagt ikke befruktet. De hønene som legger disse eggene har aldri vært i nærheten av en hane...! Hva lærer man på skolen i dag egentlig... Anonymkode: 74e0b...7a1 10 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 13:03 #50 Del Skrevet onsdag kl 13:03 Jeg fjerner strengen, ja. Ikke fordi jeg tror den er farlig å spise, men fordi den gjør at jeg mister matlysten. Synes den er aller verst i eggehakk og eggerøre, hvor den ofte blir synlig som en hvit klump i alt det gule. Anonymkode: 97a67...2df 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nussepus Skrevet onsdag kl 13:12 #51 Del Skrevet onsdag kl 13:12 Jeg og alle i familien min fjerner den🙈🤣 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 13:37 #52 Del Skrevet onsdag kl 13:37 Jeg syns den er litt ekkel, men jeg bruker bare å steke egget på begge sider sånn at den "forsvinner". Anonymkode: e25a6...075 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 14:16 #53 Del Skrevet onsdag kl 14:16 Jeg bryr meg ikke om den tråden i egg som er varmebehandlet, men jeg fjerner den om jeg skal lage majones/aioli/råkrem o.l. Anonymkode: 176d7...c5a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:04 #54 Del Skrevet onsdag kl 15:04 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Selv om det ikke er en faktisk navlestreng det er snakk om her, hvordan tror du selv at kyllingen får næring fra plommen? Osmose? Anonymkode: 060e3...7f5 Jo takk for tegning. Som du ser så har ikke kyllinger navlestreng. Tanken på at det skal finnes en navlestreng i et egg, attpåtil i et ubefruktet egg, er latterlig. Ser at ts senere har oppklart at hun vet det ikke er en navlestreng. Men hvis man ikke gidder å ta to sekunder og google, så må man i det minste bruke anførselstegn. Anonymkode: 228fe...cc8 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:11 #55 Del Skrevet onsdag kl 15:11 Noen som gidder å opprette en poll? Jeg stemmer for "fjerner den ikke og kjenner ingen som gjør det" Anonymkode: 228fe...cc8 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:12 #56 Del Skrevet onsdag kl 15:12 Plommestrengen er jo bare en litt tettere del av eggehviten. Det er proteiner, enkelt og greit. Hvor sensibel går det egentlig an å være? Dessuten: jo synligere og tettere plommestreng, jo ferskere egg. Sånn sett burde synlig plommestreng være et stort pluss! Anonymkode: 3f037...d0e 8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:16 #57 Del Skrevet onsdag kl 15:16 Jeg fjerner aldri, tanken har ikke en gang slått meg. Anonymkode: 4f074...25a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:19 #58 Del Skrevet onsdag kl 15:19 Fjernet det alltid da jeg spiste egg, spesielt hvis det var en stor en. Anonymkode: 64663...fc3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:26 #59 Del Skrevet onsdag kl 15:26 Fjerner kun skallet. Alt annet på egget spises. 'Navlestrengen' er fullt spiselig og noe jeg absolutt ikke bruker tid på å fjerne. Det er tullete. Støtter mannen til ts 110%. Anonymkode: d1891...7ab 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 15:29 #60 Del Skrevet onsdag kl 15:29 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Fjerne hva da??? Aldri hørt om... Anonymkode: ba7d5...d31 Ikke jeg heller. Aner ikke hva ts snakker om. Har aldri fjernet noe fra egg utenom skall 🤔 Anonymkode: f66e4...6a3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå