AnonymBruker Skrevet 9. januar #1 Del Skrevet 9. januar Utenom REMA, Kiwi etc. Tenker ikke på ferske basis grønnsaker som finnes i alle norske dagligvarer. Men andre importerte varer. Anonymkode: 58403...701 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #2 Del Skrevet 9. januar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Utenom REMA, Kiwi etc. Tenker ikke på ferske basis grønnsaker som finnes i alle norske dagligvarer. Men andre importerte varer. Anonymkode: 58403...701 For ordens skyld. Asiatiske butikker av MAT. Ikke netthandel😅 Anonymkode: 58403...701 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marai Skrevet 9. januar #3 Del Skrevet 9. januar Nudler og chili olje^^ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #4 Del Skrevet 9. januar Gochujang og udonnudler må jeg alltid ha i hus. Jin- og shin-ramen er et must. Oystersaus, fiskesaus, chiliolje, mirin og sesamolje har jeg alltid. Anonymkode: b518e...c72 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #5 Del Skrevet 9. januar Fiskesaus, østerssaus, soyasaus, hoisinsaus, tamarindpaste, currypaste, ris, risnudler, tofu, krydder, pekingand-pannekaker - det jeg kan komme på i farten. Anonymkode: eabf7...9cb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet 9. januar #6 Del Skrevet 9. januar Beste soyasausen som finnes! 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #7 Del Skrevet 9. januar Div sauser som ikke finnes på vanlige butikker. Chilisaus feks er det latterlig dårlig utvalg av i vanlig dagligvarebutikker Anonymkode: cb5a9...e52 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #8 Del Skrevet 9. januar Ugresset skrev (4 minutter siden): Beste soyasausen som finnes! Supert med bilde👏 Anonymkode: 58403...701 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 9. januar #9 Del Skrevet 9. januar Østerssaus er en ting jeg kjøper fast på "Thai butikken" her. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #10 Del Skrevet 9. januar Forundret.. skrev (Akkurat nå): Østerssaus er en ting jeg kjøper fast på "Thai butikken" her. Ja den er fantastisk. Anonymkode: 58403...701 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #11 Del Skrevet 9. januar Ganske mye egentlig Soyasaus, hoisinsaus, fiskesaus, østerssaus, vårrull-krydder, ark til dumplings og vårruller, paad-thai saus og krydderblanding, risnudler, panang paste (til Panang Gai) Anonymkode: 9d1ec...539 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineS Skrevet 9. januar #12 Del Skrevet 9. januar Det varierer litt da vi ofte prøver nye ting, men noen ting er mer eller mindre fast inventar; Soyasaus Fiskesaus Sesamolje Limejuice Ark til vårruller Krydder (alt mulig i pose/løsvekt) Sriracha Sweet chili-saus Nudler Ris Bønner Linser Kokossukker Søtet kondensert melk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 9. januar #13 Del Skrevet 9. januar Jeg kjøper også pad thai saus. Hadde det ikke vært for at sesamoljen de har i importhylla på Megaen vi har her er så rimelig så ville jeg nok også kjøpt det på Thai butikken. Disse er det jeg bruker. Den hermetiske bambusen er også mye bedre der men jeg synes den er veldig dyr sammenliknet med Rema,eldorado o.l over dobbelt så dyr. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #14 Del Skrevet 9. januar Frosne dumplings, nudler, te, sauser, thailandske sjømatboller, nori, sopp mann ikke finner i vanlig dagligvare - både ferske og tørkede m.m. Anonymkode: fc08d...6b2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #15 Del Skrevet 9. januar Dere som bruker sesamolje, bruker dere det ofte? Jeg har kjøpt det et par ganger, men opplever at jeg ikke har fått brukt 1/10 engang før den går ut på dato. Anonymkode: eabf7...9cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #16 Del Skrevet 9. januar Det er mye.. Pankomel, risnudler, jasminris, sushiris, rispapirark, udonnudler, pekinglefser, tapiokamel Sesamolje, chiliolje, soya, tamarind, risvinseddik, østerssaus, sirascha, sirachamajo, mørk og lys soyasaus, hoisinsaus, sur-søt chili, mirin, østersaus, ketjap manis Fermenterte produkter, kimchi, kål, agurker Chiliplanter, pakchoi, shitakesopp, sitrongress, hel krydder, bønnespirer, kaffirlime, dashipulver, sjøgress, Tofu, miso Tørkede bønner i ulike varianter Anonymkode: 63eec...246 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #17 Del Skrevet 9. januar AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Dere som bruker sesamolje, bruker dere det ofte? Jeg har kjøpt det et par ganger, men opplever at jeg ikke har fått brukt 1/10 engang før den går ut på dato. Anonymkode: eabf7...9cb Det gir god smak med stir frie (woking) av grønnsaker og kjøtt. Lager for eksempel wokede aspargesbønner, brokkolini eller pak choi i sesamolje, med ristede sesamfrø på, som tilbehør. Eller hele wok retter. Det gjør seg veldig godt i asitaiske marinader. sammen med smaker som soyasaus, ingefær, hvitløk, litt sødme. Det er godt i en rekke salatdressinger (viniagrette), eller som ingredienser dippingsaus til vårruller, fritert scampi, dumplings med mer. I satayretter, egner seg veldig godt sammen med peanøttsmør og lime. Drisler litt over supper. Vær obs på om du kjøper olje fra ristede sesamfrø, eller plain. Førstnevnte er sterkere på smak, og er best i dressinger og slik. Men vil bli for overdøvende som wok-olje. Anonymkode: 63eec...246 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #18 Del Skrevet 9. januar AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Dere som bruker sesamolje, bruker dere det ofte? Jeg har kjøpt det et par ganger, men opplever at jeg ikke har fått brukt 1/10 engang før den går ut på dato. Anonymkode: eabf7...9cb Glemte å nevne; Ikke bry deg for mye om dato på slikt. Oppbevar det kjølig og mørkt. Bruk kjøleskapet, om så, så var er det "evig". Du lukter det i det olje begynner å bli dårlig. Anonymkode: 63eec...246 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 9. januar #19 Del Skrevet 9. januar Mogu-mogu, te, krydder, div sauser på flaske, grønnsaker, sucuk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. januar #20 Del Skrevet 9. januar Ajvar (bruker som man bruker pesto) Vegeta krydder Vårrullplater Frukt og grønnsaker. Anonymkode: 5b559...445 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå