AnonymBruker Skrevet i går, 20:59 #1 Del Skrevet i går, 20:59 Hei! Jeg har et problem med baksten min. Hver gang jeg lager boller, samme om det er vanlige hveteboller, kardemomme eller kanel, så blir de helt svarte og harde under. Her er det rare, når jeg lager pizzaboller eller rundstykker skjer ikke dette. Til og med når jeg gjerne har høyere varme, en det jeg har når jeg steker boller. Har noen en idé om hva dette kan skyldes? Jeg bor i studentbolig så kan ikke kjøpe ny stekeovn. Men bare syns det er utrolig rart at det kun skjer med bollene jeg lager. Anonymkode: 84541...b79 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 21:10 #2 Del Skrevet i går, 21:10 Kanskje du steker de på for høy varme da? Anonymkode: c65dc...632 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 8 timer siden #3 Del Skrevet 8 timer siden Plasserer du brettet for lavt i ovnen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå