AnonymBruker Skrevet i går, 12:47 #1 Del Skrevet i går, 12:47 Kjøpte flere pakker da jeg tenkte å spise de rå eller med dipp. Men det finnes kanskje andre gode måter å spise det på også? Anonymkode: 73113...47c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 12:55 #2 Del Skrevet i går, 12:55 Jeg bruker det i supper, gryter og salater. Anonymkode: 5c0fd...fa5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23 timer siden #3 Del Skrevet 23 timer siden Jeg bruker i lasagne og bolognese. Har vel også laget suppe med selleri i. Anonymkode: 4ea18...2f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23 timer siden #4 Del Skrevet 23 timer siden I supper og en rekke gryter, kjøttsauser, pastasauser. Pleier vaske, kutte i biter, og fryse i ziplock poser. Så tar jeg ut akkurat da jeg trenger. Anonymkode: 18f00...63c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #5 Del Skrevet 22 timer siden Sellerijuice på tom mage på morgenen, hjelper mot fordøyelsesproblemer og mye annet. Anonymkode: ffc0a...531 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 22 timer siden #6 Del Skrevet 22 timer siden Det er godt som tilbehør til middag, stekt sammen ned andre grønsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 22 timer siden #7 Del Skrevet 22 timer siden Bruker dem skjært i tynne lekre skiver og har på brødskiva med passende pålegg; det blir knasende sprøtt og smaker godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #8 Del Skrevet 22 timer siden Siden du liker det så er det jo ufattelig mange muligheter da. De passer i det meste 😊 Anonymkode: d50a3...b55 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #9 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg bruker i lasagne og bolognese. Har vel også laget suppe med selleri i. Anonymkode: 4ea18...2f0 Perfekt måte å ødelegge lasagne på👌 Anonymkode: 25e8d...2f6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #10 Del Skrevet 22 timer siden Waldorfsalat Anonymkode: 295dd...f28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #11 Del Skrevet 22 timer siden Lager mirepoix / soffritto som base i flere retter. Som andre her, pleier jeg også å kutte de i biter og fryse ned slik at jeg kan ta opp når jeg trenger. Anonymkode: f2e13...fe4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #12 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Perfekt måte å ødelegge lasagne på👌 Anonymkode: 25e8d...2f6 For noe tull. Men du er kanskje vant til Toro Familielasagne...? Anonymkode: f2e13...fe4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 22 timer siden #13 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Perfekt måte å ødelegge lasagne på👌 Anonymkode: 25e8d...2f6 Delvis enig i dette. Sellerismaken kan bli veldig dominerende selv om du bare bruker litt. Er du vant til smaken legger man kanskje ikke så godt merke til den som de som ikke er vant til den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 22 timer siden #14 Del Skrevet 22 timer siden Spiser det omtrent hver dag som snacks, og må ha det i lasagnen og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stor pike Skrevet 22 timer siden #15 Del Skrevet 22 timer siden Diverse salat, som fx Waldorf. Det er også godt å spise rå med blåmuggost inni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pop up bruker Skrevet 22 timer siden #16 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Kjøpte flere pakker da jeg tenkte å spise de rå eller med dipp. Men det finnes kanskje andre gode måter å spise det på også? Anonymkode: 73113...47c Jeg bruker det mye i gryter og supper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #17 Del Skrevet 22 timer siden Her lager vi sellerijuice/shot -tas i blender sammen med sitron, ingefær, eple og litt juice el vann. Holder seg en ukes tid i kjøleskapet. Drikker det hver dag for antioksidanter og fiber. Anonymkode: edee7...207 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #18 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (7 minutter siden): For noe tull. Men du er kanskje vant til Toro Familielasagne...? Anonymkode: f2e13...fe4 Nei, kun smakt det i barnebursdag. Pappa er nord-italiener, og er nok blitt bestemt og regelbunden derfra. Jeg spiser ikke lasagne der folk har puttet gulrot eller selleri i. Anonymkode: 25e8d...2f6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 21 timer siden #19 Del Skrevet 21 timer siden Bruker det i pasta Bolognese og i Waldorfsalat 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #20 Del Skrevet 21 timer siden AnonymBruker skrev (41 minutter siden): Nei, kun smakt det i barnebursdag. Pappa er nord-italiener, og er nok blitt bestemt og regelbunden derfra. Jeg spiser ikke lasagne der folk har puttet gulrot eller selleri i. Anonymkode: 25e8d...2f6 Klassisk italiensk lasagne inneholder stangselleri... Ragu alla bolognese. Det er en klassisk del av smaksbasen soffritto, som også inneholder løk og gulrot. Så da tror jeg nok heller problemet er at du sjeldent finner nord-italienske menn på kjøkkenet. Bueno Natale e Buone Feste. Anonymkode: 18f00...63c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå