Gå til innhold

ostekake med kjeksbunn, steike den eller ikke?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, den skal ikke stekes! 

Det finnes ostekake som skal stekes, amerikansk fx, men ikke sånn vanlig ostekake vi har her. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Nei, skal ikke stekes

Anonymkode: cd0e3...4f1

takk for svar. Smeltet eller romtemp smør? 

Anonymkode: 8b0c2...d46

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PurpleTuliip skrev (2 minutter siden):

Nei, kjeksen er jo ferdigstekt.

takker. bruker du smeltet eller romtemp smør?

Anonymkode: 8b0c2...d46

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å ha kjeksen i en brødpose, da er det enkelt å knuse den med en kjevle. Du trenger ikke å slå, bare rulle kjevlen over.

Anonymkode: 703b6...05b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri sett en oppskrift på kjeksbunn med romtemperert smør. Det vil være omtrent umulig blande sammen romtemperert smør og kjekssmuler.

Anonymkode: df96f...622

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

takker. bruker du smeltet eller romtemp smør?

Anonymkode: 8b0c2...d46

Smeltet. Bare husk å ikke presse sammen bunnen for hardt. 

Endret av PurpleTuliip
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du smelter smøret. Knuser kjeksen i en brødåpose. Så heler det over i smeltet smør  bland godt og over i formen det ska stivne i

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

takker. bruker du smeltet eller romtemp smør?

Anonymkode: 8b0c2...d46

Knar inn romtemperert smør. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (59 minutter siden):

Jeg har aldri sett en oppskrift på kjeksbunn med romtemperert smør. Det vil være omtrent umulig blande sammen romtemperert smør og kjekssmuler.

Anonymkode: df96f...622

Der er da slett ikke umulig! Må tåle å bli klissete på fingrene bare. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...