AnonymBruker Skrevet i går, 15:09 #1 Del Skrevet i går, 15:09 Ev hvordan? Den skal egentlig steke 2 timer til, men skulle helst hatt den ferdig om 1 time. Går det? Hilsen ei som ikke tok husmorskolen😅 Anonymkode: 5124b...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:13 #2 Del Skrevet i går, 15:13 Stikk et termometer i den, den tykke kjøttedelen, er det 75-80 grader er den ferdig. Anonymkode: dcae5...10d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:16 #3 Del Skrevet i går, 15:16 Ja, den er nok ganske ferdig. Skru opp ca 30 grader siste timen, Men du må huske tid til svoren. Og hvile. 5 minutt til å poppe svor. Minst 20 minutter til hvile. Akkurat disse prosessene kan du ikke gjøre raskere. Anonymkode: e397a...5e0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:17 #4 Del Skrevet i går, 15:17 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Stikk et termometer i den, den tykke kjøttedelen, er det 75-80 grader er den ferdig. Anonymkode: dcae5...10d Takk for svar. Litt krise er at jeg faktisk ikke har et steketermometeret. Vet jeg burde hatt det. Ts Anonymkode: 5124b...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:47 #5 Del Skrevet i går, 15:47 AnonymBruker skrev (29 minutter siden): Takk for svar. Litt krise er at jeg faktisk ikke har et steketermometeret. Vet jeg burde hatt det. Ts Anonymkode: 5124b...8fb Hvor lenge har den stått på hvilken temperatur? Den som skriver over har nok rett, skru opp tempen den siste 30 min, få sprø svor min ribbe var stekt i 2 timer på 180 og var nok leeenge før. Anonymkode: dcae5...10d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:58 #6 Del Skrevet i går, 15:58 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Hvor lenge har den stått på hvilken temperatur? Den som skriver over har nok rett, skru opp tempen den siste 30 min, få sprø svor min ribbe var stekt i 2 timer på 180 og var nok leeenge før. Anonymkode: dcae5...10d 1 t på 180 grader under folie og nå 4 t på 120 grader. Skrudde den opp 30 grader🤞 Anonymkode: 5124b...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:04 #7 Del Skrevet i går, 16:04 Den må da være bra ferdig nå straks altså 😃 Anonymkode: dcae5...10d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:19 #8 Del Skrevet i går, 16:19 Håper det! Tusen takk for svar 😊 God jul😊 Anonymkode: 5124b...8fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:21 #9 Del Skrevet i går, 16:21 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Håper det! Tusen takk for svar 😊 God jul😊 Anonymkode: 5124b...8fb God jul til deg også 😊 Anonymkode: dcae5...10d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå