Gå til innhold

Hvordan bevare svoren på ribba sprø?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei alle. Vi skal feire jul i morgen på litt utradisjonelt vis der alle skal reise til et felles møtested. Da vi er mange og det kun er én stekeovn der har vi stekt en ribbe på forhånd etter avtalte: En såkalt back-up i tilfelle det ikke blir nok med den som lages der, i morgen. Det er rett og slett ikke plass eller tid i morgen til å få stekt to.  Så til spørsmålet: Ribba ble perfekt langtidsstekt og har nydelig og sprø svor. Hvordan bør vi oppbevare og frakte den i morgen uten å ødelegge svoren? Er det i deg hele tatt mulig? Har aldri laget ribbe dagen før..

Anonymkode: 55102...977

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skjærer den av og pakker den inn i matpapir (ikke legg lagvis) som jeg putter inn i en brødpose. Ved oppvarming så legger jeg svoren bare løst over ribba i ovnen, eller i panna eller hva dere gjør. 

Må legge til at den ikke må være varm når den pakkes inn.

Endret av visp
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjør det slik med rester for romjul og julefrokoster; 

Skjærer den av, oppbevarer i papir. Kjører kort i airfryer før servering. Legger det da bare oppå svinekjøttet.

Ser restauranter som serverer perfekt, sprø svor gjør det samme. Svoren er løst lagt oppå maten. 

Anonymkode: ae024...460

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...