AnonymBruker Skrevet 23. desember 2024 #1 Del Skrevet 23. desember 2024 Hei alle. Vi skal feire jul i morgen på litt utradisjonelt vis der alle skal reise til et felles møtested. Da vi er mange og det kun er én stekeovn der har vi stekt en ribbe på forhånd etter avtalte: En såkalt back-up i tilfelle det ikke blir nok med den som lages der, i morgen. Det er rett og slett ikke plass eller tid i morgen til å få stekt to. Så til spørsmålet: Ribba ble perfekt langtidsstekt og har nydelig og sprø svor. Hvordan bør vi oppbevare og frakte den i morgen uten å ødelegge svoren? Er det i deg hele tatt mulig? Har aldri laget ribbe dagen før.. Anonymkode: 55102...977 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 23. desember 2024 #2 Del Skrevet 23. desember 2024 (endret) Jeg skjærer den av og pakker den inn i matpapir (ikke legg lagvis) som jeg putter inn i en brødpose. Ved oppvarming så legger jeg svoren bare løst over ribba i ovnen, eller i panna eller hva dere gjør. Må legge til at den ikke må være varm når den pakkes inn. Endret 23. desember 2024 av visp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ms. Steele Skrevet 23. desember 2024 #3 Del Skrevet 23. desember 2024 Bruker aluminiumsfolie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2024 #4 Del Skrevet 24. desember 2024 Ville fraktet den i en form uten noe over. Anonymkode: 1d4c2...21e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2024 #5 Del Skrevet 24. desember 2024 Gjør det slik med rester for romjul og julefrokoster; Skjærer den av, oppbevarer i papir. Kjører kort i airfryer før servering. Legger det da bare oppå svinekjøttet. Ser restauranter som serverer perfekt, sprø svor gjør det samme. Svoren er løst lagt oppå maten. Anonymkode: ae024...460 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå