exictence Skrevet mandag kl 16:42 #1 Del Skrevet mandag kl 16:42 Det sies at man ikke skal oppbevare maten i hermetikkboksen som er åpnet? Hvorfor? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 16:52 #2 Del Skrevet mandag kl 16:52 Metallet i boksen kan reagere med maten. Men da snakker vi nok om en god stund. Å ha en åpen hermetikkboks i kjøleskapet over natta eller en ukes tid, går som regel greit - det har ihvertfall gjort det for meg. Anonymkode: 0e25a...36a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 19:08 #3 Del Skrevet mandag kl 19:08 exictence skrev (2 timer siden): Det sies at man ikke skal oppbevare maten i hermetikkboksen som er åpnet? Hvorfor? Når du har åpnet hermetikkbokser så heller du innholdet over i annen emballasje. Hermetikkbokser er uegnet til oppbevaring, handler vel om metallet og luft… Untakene er vel makrell i tomat og leverpostei boksen? Anonymkode: cd134...dd4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 21:27 #4 Del Skrevet mandag kl 21:27 Syren få metallet til å oksidere. Det ødelegger maten. Anonymkode: 274f4...4be 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 17 timer siden Forfatter #5 Del Skrevet 17 timer siden Men er det ikke tinn? Gjelder det da og mat i metall bokser, kakebokser? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14 timer siden #6 Del Skrevet 14 timer siden exictence skrev (3 timer siden): Men er det ikke tinn? Gjelder det da og mat i metall bokser, kakebokser? Kakebokser skal du ha tørre kaker i. Anonymkode: cd134...dd4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå