Gå til innhold

Mandelpoteter på julaften - må man skrelle?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Som barn var jeg ikke så glad i potetskall, sikkert fordi jeg ikke var SÅ glad i potet i utgangspunktet. Og så har barn mindre munn, så skall kan utgjøre mye av en munnfull, som da ikke er så særlig.

Som voksen bryr jeg meg sjeldent om skallet. Skjærer evt bort det som er grovt. Så å få skall på potetene på julaften er ikke noe problem. I supper, fløtegratinerte og potetmos kan jeg derimot synes det ikke er fullt så godt. Har prøvd å bruke opp mandelpotet til potetmos med skallet på, men det synes jeg ikke var noe særlig. Plukket rett og slett ut det meste der. 

Konklusjon: Mandelpotet synes i alle fall jeg er et herk å skrelle, så om flesteparten foretrekker uten skall, eller ikke MÅ ha skall, så ville jeg skrelt på forhånd. 

Anonymkode: d6449...c30

*Skrelle kokt

Anonymkode: d6449...c30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ullvott skrev (8 timer siden):

Jeg har heller ikke riskoker, men anbefaler damprist. 

image.png.2c66a5900459be6c9278c3277be91f01.png

Åh, en sånn har jeg. Da skal jeg bruke den og dampe dem istedet! Takk 😘

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...