AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #1 Del Skrevet 9 timer siden Skal lage pinnekjøtt for første gang og lurer på en ting… Jeg har kjøpt kjele med rist og forstår jeg det rett skal vannet opp til bunnen av rista…? Skal dette vannet koke, eller bare syde eller hva? Anonymkode: ed042...011 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disco Skrevet 9 timer siden #2 Del Skrevet 9 timer siden Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TarAldar1on Skrevet 9 timer siden #3 Del Skrevet 9 timer siden Dropp risten og bruk mandelpoteter som rist i stedet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9 timer siden #4 Del Skrevet 9 timer siden Disco skrev (19 minutter siden): Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… Takk for svar, hva skal fordeles om det er kokvarmt? 🙈 Anonymkode: ed042...011 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #5 Del Skrevet 8 timer siden TarAldar1on skrev (12 minutter siden): Dropp risten og bruk mandelpoteter som rist i stedet. Takk for tips, hvor høyt opp skal vannet da? Anonymkode: ed042...011 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #6 Del Skrevet 8 timer siden Disco skrev (21 minutter siden): Vann opp til rista og syde ikke fosskoke. Fyll på med vann hvis du må underveis, fordel om det er kokvarmt… Pinnekjøtt av sau/lam skal dampes det skal ikke kokes. La platen stå på laveste temperatur når vannet har kokt opp. Når pinnene begynner å slippe kjøttet fra beina, prøvesmaker du. Anonymkode: 33138...d44 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #7 Del Skrevet 8 timer siden AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Takk for tips, hvor høyt opp skal vannet da? Anonymkode: ed042...011 Vannet skal ikke over rista. Anonymkode: 33138...d44 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #8 Del Skrevet 8 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Takk for svar, hva skal fordeles om det er kokvarmt? 🙈 Anonymkode: ed042...011 Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt 😅 Anonymkode: 273e8...089 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8 timer siden #9 Del Skrevet 8 timer siden AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt 😅 Anonymkode: 273e8...089 Det kommer Ann på hvor mye det koker i det lille vannet som er igjen under rista. Koker det voldsomt, fordi det er for varmt så får du kjølt ned med kaldt vann. Koker det lite så kan du med fordel helle på oppkokt varmt vann, fra for eks. Mikro eller vannkoker. Anonymkode: 33138...d44 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disco Skrevet 8 timer siden #10 Del Skrevet 8 timer siden AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Jeg leste det på samme måte som deg først. Men det hun mener er at det er en fordel om vannet du etterfyller med er kokvarmt 😅 Anonymkode: 273e8...089 Riktig! 👍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TarAldar1on Skrevet 37 minutter siden #11 Del Skrevet 37 minutter siden AnonymBruker skrev (8 timer siden): Takk for tips, hvor høyt opp skal vannet da? Anonymkode: ed042...011 Så det nesten dekker potetene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå