Gå til innhold

Hvorfor er skal svoren være sprø?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vet ikke, jeg har fettfobi når det gjelder kjøtt. 
Svoren kan være hva som helst for min del. 
Jeg bruker bare ribbefettet litt utover pinnekjøttet og mør m tilbehør 

Anonymkode: 3fbc1...055

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (På 22.12.2024 den 14.39):

Fordi den skal spises.

Anonymkode: f03da...286

Gidder ikke ødelegge tennene mine på slikt. Ikke er det godt heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...