Gjest Gjest Skrevet 2. mars 2006 #1 Skrevet 2. mars 2006 Jeg er kjempeglad i ost (unntatt muggost), og tenkte å få litt inspirasjon. Hva er den beste osten du vet? Jeg er mest glad i: -ridderost -Saint Albry -Brie
Gjest Gjesta Skrevet 2. mars 2006 #2 Skrevet 2. mars 2006 Norvegia og jeg skammer meg, Tine-produkt og greier
Gjest 1111 Skrevet 2. mars 2006 #3 Skrevet 2. mars 2006 Jeg er veldig glad i brie, camenbert og blåmuggelost (den må ikke være for skarp i smaken). Av "vanlig" ost liker jeg best Norvegia.
Gjest gjest1 Skrevet 2. mars 2006 #5 Skrevet 2. mars 2006 Hvit castello er nydelig, Brie er også godt. Ellers liker jeg vanlig Norvegia og den type hvitoster.
Gjest Fruktfat Skrevet 2. mars 2006 #6 Skrevet 2. mars 2006 ridderost, blåmuggost (norzola/normanna på fersk loff; ), dill og gressløk smøreost fra creme bonjour.
Gjest gjest1 Skrevet 2. mars 2006 #7 Skrevet 2. mars 2006 Blåmuggelosten fra "Den Blinde Ku", den er fantastisk men veldig dyr.
Gjest vimse Skrevet 2. mars 2006 #8 Skrevet 2. mars 2006 Ridder, Edamer, Jarlsberg, Cheddar, Nøkkelost, Mozarella, gräddost, og vanlig gulost.
-Fisken- Skrevet 2. mars 2006 #9 Skrevet 2. mars 2006 Er veldig glad i alle typer smøreost jeg på, som philadelphia og kremost. Ellers er brie, gräddost, ridderost osv. Av vanlig ost synes jeg den fra Synøve er best.
hilli Skrevet 3. mars 2006 #10 Skrevet 3. mars 2006 Min favorittost er Fontina, men den har jeg aldri sett i Norge. En god nummer to er Appenzeller. I julen smakte jeg en blåmuggost fra Den blinde ku som var utrolig god, skal huske på å kjøpe den. Ellers er jeg glad i litt mellomskarpe blåmuggoster, jeg er ikke helt klar for roquefort ennå, den er litt for skarp. Jeg elsker ost! Bare synd det er usunt(og fetende) i de mengdene jeg gjerne skulle ha spist
Gjest Gjest Skrevet 3. mars 2006 #11 Skrevet 3. mars 2006 er ikke så bevandret i den store osteverden, men ridderost (tåfis) er godt på nystekt brød og med et par strimler paprika på. gräddost er også godt, og nøkkelost var favoritten da jeg var liten.
salsera Skrevet 3. mars 2006 #14 Skrevet 3. mars 2006 Fetaost, mozzarella og når jeg får tak i det: veldig vellagret gouda. Mmmmmmmm.
Gjest Donna Skrevet 3. mars 2006 #16 Skrevet 3. mars 2006 Spiser veldig sjeldent ost - både fordi det er usunt og fordi jeg svært sjeldent spiser brød. Når jeg skal kose meg med ost så er jeg ganske enkel - da setter jeg størst pris på ferskt brød med brunost - eller en helt vanlig, fersk gulost - Norvegia.
Minnie27 Skrevet 3. mars 2006 #17 Skrevet 3. mars 2006 Jeg liker -Norvegia -Brie og Camembert -Emmental -Jarslberg Og masse andre oster, men dette er mine favoritter!
Pusekatt Skrevet 3. mars 2006 #18 Skrevet 3. mars 2006 Pecorino (italiensk geitemelksost, minner litt om parmesan i konsistensen, men mye bedre på smak), fersk mozzarella, Bresse Bleu....sier heller ikke nei takk til skikkelig god camembert og brie (til daglig er Jarlsberg favoritten)
Gjest gjest1 Skrevet 3. mars 2006 #19 Skrevet 3. mars 2006 Jeg elsker reybino som er en røkt ost. den er bare nydelig. Av hvitmuggoster syns jeg brie og camenebert er godt. Har favorittmerker der også selvsagt. Liker også blåmuggoster godt, ingenting er som en skarp st.agur på grovt knekkebrød, med gule epler på.
Gjest Gjesta Skrevet 3. mars 2006 #20 Skrevet 3. mars 2006 Jeg er veldig glad i gorgonzola, brie, cheddar (den oransje, smuldrete typen), pecorino, chèvre, ridder, gouda.....Den eneste osten jeg ikke synes er noe særlig, er Jarlsberg (heller ikke søte brunoster).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå