AnonymBruker Skrevet 19. desember #1 Del Skrevet 19. desember I år skal jeg steke min første ribbe, så beklager hvis jeg spør dumt. Har en tynnribbe i fryseren, og lurer på når jeg bør ta den opp og hvordan det er best å tine den? Kjøpte på tilbud tidligere i desember, så derfor ble den lagt i fryseren. Anonymkode: 6794b...823 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thjelp Skrevet 19. desember #2 Del Skrevet 19. desember Jeg har tatt opp min i dag… tiner to dager i kjøleskap, krydrer og salter til lørdag, og lar ligge til kaldt til den skal stekes 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. desember #3 Del Skrevet 19. desember Tar opp tre dager før, salter og legger i kjøleskapet. Anonymkode: 02bcc...537 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluefisker1 Skrevet 19. desember #4 Del Skrevet 19. desember Jeg kommer til å ta ribba ut av fryseren lørdag kveld og la den tine over natten. Salter og peprer søndag morgen og har den i kjøleskapet frem til julaften morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. desember #5 Del Skrevet 19. desember Jeg tok den opp i går kveld og la den i kjøleskapet. Skal krydre den i morgen kveld. Litt usikker på om den skal stekes 23. eller 24. Anonymkode: bfe3e...ec6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå