Når bør ribba tines? - Mat og drikke - Kvinneguiden Forum
Gå til innhold

Når bør ribba tines?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

I år skal jeg steke min første ribbe, så beklager hvis jeg spør dumt. Har en tynnribbe i fryseren, og lurer på når jeg bør ta den opp og hvordan det er best å tine den? Kjøpte på tilbud tidligere i desember, så derfor ble den lagt i fryseren. 

Anonymkode: 6794b...823

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har tatt opp min i dag… tiner to dager i kjøleskap, krydrer og salter til lørdag, og lar ligge til kaldt til den skal stekes

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Tar opp tre dager før, salter og legger i kjøleskapet. 

Anonymkode: 02bcc...537

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kommer til å ta ribba ut av fryseren lørdag kveld og la den tine over natten. Salter og peprer søndag morgen og har den i kjøleskapet frem til julaften morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg tok den opp i går kveld og la den i kjøleskapet. Skal krydre den i morgen kveld. Litt usikker på om den skal stekes 23. eller 24.

Anonymkode: bfe3e...ec6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...