Gå til innhold

Dere som skal ha pinnekjøtt, hvilket kjøper dere?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Xstra sitt billig og fått terningkast 5. Kjøpte et Nordfjord og.☺

Anonymkode: a8a7e...71b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har selvslaktet i år, feirer hos familie med geitegård. De årene vi ikke får derfra,  har det fra Heidrun vært en ok erstatning. 

Anonymkode: f0d98...834

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henriettes ble det i år. Et av få butikk-pinnekjøtt med lange og gode stykker som er et must for oss.

 

Anonymkode: 490af...dcc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi kjøper Hovden på Meny. Har gjort det i flere år, og det er godt! Men det er sikkert mye som er godt!

Anonymkode: f0957...1af

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Har kjøpt fra en lokal gård, håper det er så bra som eg er blitt fortalt 🤞🤞🤞 Har en pose Gilde på lur og. 

Anonymkode: 8a28d...3a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi kjøpte en pakke på et julemarked og ble fortalt at det var villsau. Nå står det faktisk bare lam på pakken, så det er mulig vi er blitt holdt for narr. Produsenten er Halsan i Levanger. Vi satser på at det er godt, og hvis ikke kjøttet svarer til forventningene, har vi i det minste øl og akevitt. Kanskje vi bør kjøpe en vossakorv også, bare for å være på den sikre siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kjøper fast fra en lokal gård. Urøkt. 

Anonymkode: 58657...a77

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
Pawn Hearts skrev (4 timer siden):

Vi kjøpte en pakke på et julemarked og ble fortalt at det var villsau. Nå står det faktisk bare lam på pakken, så det er mulig vi er blitt holdt for narr. Produsenten er Halsan i Levanger. Vi satser på at det er godt, og hvis ikke kjøttet svarer til forventningene, har vi i det minste øl og akevitt. Kanskje vi bør kjøpe en vossakorv også, bare for å være på den sikre siden.

Haha tuller du. Villsau er jo bare betegnelsen på rasen. Pinnekjøtt skal være av lam, ellers smaker det gammel ullsokk.

Anonymkode: 61ba1...510

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...