Gå til innhold

Halvspiste kaker


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Vi fikk brått en stor flott marsipankake til overs. Sto en dag i kjøleskap etter at den kom fra bakeren. Siden dessverre ikke ble brukt tok vi en plastpose rundt selve kaken, satte den pent ned i esken sin og la den i en fryser. 

Spørsmålet nå er hvor lenge den kan ligge nedfryst før vi "må" spise den?

Anonymkode: 41a69...ab4

Noen måneder går helt fint. Tin den i kjøleskap i esken et døgn hvis ikke blir marsipanen våt.

Anonymkode: 540fe...bdd

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet ikke helt hva som menes med "settes frem", men i alle fall om man skal slitte rundt et kaffebord og sende rundt kaker, ser jeg i alle fall ikke noe som helst feil med at kakene er begynt på dagen før. Helt normalt. Om det skal stå på et kakebord eller en ellers fott buffet, forstår jeg at det kan framstå som litt "haltende"; men er et nær familie så ville jeg ikke styrt med å tenke på at det er viktig at kakene er "uåpna".

Anonymkode: e67d1...dda

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alle svar folkens!! Nå viser det seg at gjestene som kommer 1. juledag tar med seg en kake, og etter råd herfra tenker jeg det holder med en kake på julaften, så nå er vi nede i to kaker som ikke blir helt spist opp!

@Sniff76 tenker det blir sjokoladekake fra Det søte liv!

Anonymkode: ca4ae...eab

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Tusen takk for alle svar folkens!! Nå viser det seg at gjestene som kommer 1. juledag tar med seg en kake, og etter råd herfra tenker jeg det holder med en kake på julaften, så nå er vi nede i to kaker som ikke blir helt spist opp!

@Sniff76 tenker det blir sjokoladekake fra Det søte liv!

Anonymkode: ca4ae...eab

Så bra👍👍

Sjokoladekaken kan du kanskje evt lage i en firkantform og dele den i to før du har på glasur/pynt. Sånn at det blir "nye" kaker begge dagene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjærer opp i porsjonsstykker, og serverer på avlangt fat. 

Men har egentlig sluttet med å bake/servere hele kaker. Det går veldig lite av det. Lager en enkel dessert i porsjonsstørrelse, som pana-cota, eller mini-pavlova. Og setter heller frem litt god sjokolade til kaffen. 

Anonymkode: 0a1be...5fc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (49 minutter siden):

Skjærer opp i porsjonsstykker, og serverer på avlangt fat. 

Anonymkode: 0a1be...5fc

Dette. 

Anonymkode: 17243...661

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...