Gå til innhold

Siste forbruksdag i går på kjøttdeigpakke... bruke i dag?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det er altså "siste forbruksdag" og ikke "best før" den er merket med. Den ligger i vakumpakket, tett pakke og er ikke åpnet.

Kan man ta sjansen på at den ikke er dårlig men spiselig i dag også? Det er jo bare snakk om én dag....? Hva ville dere gjort?

Anonymkode: 9ec6e...bd4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Null problem, gjort det flere ganger. Spiste idag en kylling som hadde siste dag igår. Null problem 😃

Anonymkode: 6f99c...e76

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om pakken ikke har blåst seg opp og det ikke lukter surt så går det fint. 

Endret av Ms. Steele
  • Liker 1
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge det er kjøttdeig av storfe og den ikke lukter feil eller pakken har blåst seg opp, er det null problem. Bare stek den godt.

(Svine- og kyllingkjøttdeig hadde jeg ikke tatt sjansen på.)

Anonymkode: 24830...24c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (56 minutter siden):

Hva ville dere gjort?

Anonymkode: 9ec6e...bd4

Funker luktesansen?

Anonymkode: 3f39a...4d8

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Funker luktesansen?

Anonymkode: 3f39a...4d8

Nei, den er så godt som borte etter covid. 

ts

Anonymkode: 9ec6e...bd4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Det er altså "siste forbruksdag" og ikke "best før" den er merket med. Den ligger i vakumpakket, tett pakke og er ikke åpnet.

Kan man ta sjansen på at den ikke er dårlig men spiselig i dag også? Det er jo bare snakk om én dag....? Hva ville dere gjort?

Anonymkode: 9ec6e...bd4

Se, lukt, smak. Datoen er satt med god margin slik at de skal være sikre på at den er trygg å spise på siste dag. Den blir ikke automatisk dårlig over natta. Men datoen fordrer ubrutt kjøle-kjede på MAX 4 grader. Er det storfe er det nok trygt så lenge det ikke lukter surt av den. Men generelt er kjøttdeig mer bakterieholdig enn rent kjøtt, så det er ingen garanti. Du må lukte og smake, og se om den ser frisk ut. Er det kylling eller svin: kast.

Anonymkode: 3a2dd...d84

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...