AnonymBruker Skrevet 11. desember 2024 #1 Del Skrevet 11. desember 2024 https://no.wilfa.com/blogs/oppskrifter/myke-pepperkaker-med-kremostglasur Anonymkode: eddc8...962 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2024 #2 Del Skrevet 11. desember 2024 Hva tror du selv? Anonymkode: 4dea4...0ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2024 #3 Del Skrevet 11. desember 2024 Ja. Anonymkode: 9877f...4f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2024 #4 Del Skrevet 11. desember 2024 Spørsmålet er vel neppe ordrett «kan de fryses». Alt kan fryses. Så spørsmålet er helt åpenbart dette: dersom ts fryser dem, vil de tine opp igjen med en konsistens som gjør dem appetittlige. Og for å besvare det spørsmålet må man enten selv fryse og så tine opp igjen, eller høre med noen som har gjort den øvelsen, og har pålitelig ok smak. Ts: du bør aldri fryse ned ferdig stekte kjeks. De får ikke en ok konsistens. Dersom du ønsker fryse kjeks for å ha dem ferske bør du lage ferdig deigen, forme ferdig kjeksene og så fryse dem rå. Deretter steker du dem fra frossen tilstand. Anonymkode: efe7c...ad3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 12. desember 2024 #5 Del Skrevet 12. desember 2024 Jeg ville ikke fryst dem, men oppbevart dem i en boks og laget ostekrem etterhvert som jeg skulle servere dem. Jeg hadde sannsynligvis, hvis jeg skal være ærlig, servert dem uten ostekrem fordi jeg ikke hadde giddet å lage det, men jeg har god erfaring med å fryse ostekrem hvis jeg har laget for mye til gulrotkake. Den er like god etter en tur i fryseboksen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå