AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #1 Del Skrevet 7. desember 2024 Dette er et spørsmål om utregning av kilospris på kylling i forhold til vannprosent. La oss si at man har to stk alternativer. Alternativ 1 er en kyllingfilet med 0,86 prosent kylling og kilospris på kroner 140. Alternativ 2 er en kyllingfilet med 0,90 prosent kylling og kilospris på kroner 155. Hvordan regner man ut hvilket alternativt som er billigst? Ha en god helg:) Anonymkode: 43cc3...bf1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #2 Del Skrevet 7. desember 2024 Ingen av disse bør du kjøpe. De inneholder knapt nok en teskje kylling Anonymkode: 66cd7...308 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #3 Del Skrevet 7. desember 2024 Rent matematisk blir det slikt: Alternativ 1: 140 kr for 86% kylling: 140/0.86 = 163 for 1 kg rent kjøtt Alternativ 2: 155kr for 90% kylling: 150/0.9 = 167 for 1 kg rent kjøtt Eller, uansett kilopris, ville jeg valgt den kyllingen som har minst vann. Anonymkode: a1a73...395 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #4 Del Skrevet 7. desember 2024 Meg over, regnet ut feil alternativ 2 (feil kilopris) Alternativ 2: 155kr for 90% kylling: 155/0.9 = 172 for 1 kg rent kjøtt Anonymkode: a1a73...395 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #5 Del Skrevet 7. desember 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Rent matematisk blir det slikt: Alternativ 1: 140 kr for 86% kylling: 140/0.86 = 163 for 1 kg rent kjøtt Alternativ 2: 155kr for 90% kylling: 150/0.9 = 167 for 1 kg rent kjøtt Eller, uansett kilopris, ville jeg valgt den kyllingen som har minst vann. Anonymkode: a1a73...395 Men ifølge TS er det 0,86% kylling.... ikke 86% Anonymkode: ba098...8a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2024 #6 Del Skrevet 7. desember 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Dette er et spørsmål om utregning av kilospris på kylling i forhold til vannprosent. La oss si at man har to stk alternativer. Alternativ 1 er en kyllingfilet med 0,86 prosent kylling og kilospris på kroner 140. Alternativ 2 er en kyllingfilet med 0,90 prosent kylling og kilospris på kroner 155. Hvordan regner man ut hvilket alternativt som er billigst? Ha en god helg:) Anonymkode: 43cc3...bf1 Håper dette er tull?? 140 kr for under 1% kylling? Eller er Anonymkode: ba098...8a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå