Gå til innhold

Pinnekjøtt, best i test


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Er det noen som har tilgang til Dagbladet + som vil avsløre hvilket pinnekjøtt som var best i test i år? Skal snart kjøpe inn 😄🎄

Anonymkode: bfcfa...f61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Nei, men jeg leste i BT at det har vært sykt opp og ned med disse testene, de noen har gitt en produsent terningkast 1 og andre har gitt terninkast 6. Artikkelen ble avsluttet med at Vossakjøt har kommet best ut, men det stod ikke noe om det var røkt eller urøkt (jeg er ikke glad i røkt, ogndet er vanlig i Vosseområdet). 

Anonymkode: e403d...339

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hele greia er så latterlig at det finnes ikke ord. Folk forstår ikke at det er sau av forskjellig alder, opprinnelse og foring som er i pakkene. Også behandling og tørketid for hvert enkelt parti

Om en tester én pakke, kan neste være helt ulik.

Anonymkode: 2fb56...f0d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Det er vel så også fordi noen damper det alt for lite, og da blir det deretter. I de fleste oppskrifter på nettet står det at man skal dampe i 2-3 timer. Det er altfor lite. Pinnekjøtt krever minst 4 timer. 

Anonymkode: bd131...87e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Nei, men jeg leste i BT at det har vært sykt opp og ned med disse testene, de noen har gitt en produsent terningkast 1 og andre har gitt terninkast 6. Artikkelen ble avsluttet med at Vossakjøt har kommet best ut, men det stod ikke noe om det var røkt eller urøkt (jeg er ikke glad i røkt, ogndet er vanlig i Vosseområdet). 

Anonymkode: e403d...339

Slike tester kan man aldri stole på uansett. Med mindre man får tak i eksakt samme parti som de har testet. Og selv der er man aldri garantert noe som helst, da en pakke kan inneholde kjøtt fra 8 ulike slakt.

Anonymkode: 89f7a...eb8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...