AnonymBruker Skrevet i går, 19:11 #1 Del Skrevet i går, 19:11 Vil sende til et familiemedlem som tilbringer julen med å gjøre helsearbeid i et land i Midtøsten. Øverig sender jeg sjokolader, marsipan osv. Brunosten jeg lurer på om «overlever». Det er stor blokk man skjærer selv. Anonymkode: 91f63...455 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 20:53 #2 Del Skrevet i går, 20:53 Det kommer jo an på hvor lenge og hvor varmt det er underveis. Men ost tåler romtemperatur ganske bra. Så jeg ville tatt sjansen. Anonymkode: 49505...d76 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19 timer siden #3 Del Skrevet 19 timer siden AnonymBruker skrev (6 timer siden): Vil sende til et familiemedlem som tilbringer julen med å gjøre helsearbeid i et land i Midtøsten. Øverig sender jeg sjokolader, marsipan osv. Brunosten jeg lurer på om «overlever». Det er stor blokk man skjærer selv. Anonymkode: 91f63...455 Brunost skal leve sitt liv i kjøleskap når den ikke blir brukt. Å sende den langt avsted uten kjøleskap er å lage mye trøbbel for andre pakker og ikke minst for mottakeren. Den blir rennende i varmen og muggen over noen dager uten kjøleskap. Sjokolade er helle ringen god ide å sende i posten til varmere land. Den blir og ødelagt før den kommer frem. Marsipan vet jeg ikke hvordan vil klare seg. Anonymkode: da645...76a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19 timer siden #4 Del Skrevet 19 timer siden Hvorfor vil du mottakeren så vondt? Brunost smaker død og grønn fordervelse! Anonymkode: 59f92...5eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 18 timer siden #5 Del Skrevet 18 timer siden Nei tror ikke jeg ville gjort det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #6 Del Skrevet 17 timer siden Jeg har sendt til Australia, gikk fint men den fikk litt juling så pakk godt Anonymkode: 003b7...315 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #7 Del Skrevet 17 timer siden Det aller første du bør sjekke er jo om det er lov til å sende mat til vedkommende land. Anonymkode: ef288...ac8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maia70 Skrevet 16 timer siden #8 Del Skrevet 16 timer siden AnonymBruker skrev (3 timer siden): Brunost skal leve sitt liv i kjøleskap når den ikke blir brukt. Å sende den langt avsted uten kjøleskap er å lage mye trøbbel for andre pakker og ikke minst for mottakeren. Den blir rennende i varmen og muggen over noen dager uten kjøleskap. Sjokolade er helle ringen god ide å sende i posten til varmere land. Den blir og ødelagt før den kommer frem. Marsipan vet jeg ikke hvordan vil klare seg. Anonymkode: da645...76a Brunost kan oppbevares i romtemperatur før åpning: https://meny.no/tema/ost/brunost/ Både sjokolade og marsipan holder seg i måndedsvis: https://www.oblad.no/nyheter/nyheter/sa-lenge-holder-julegodteriet-seg/s/2-2.2610-1.7570269 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå