AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:04 #1 Del Skrevet tirsdag kl 17:04 Jeg vil bake litt forskjellig i år, men er så usikker på når og hvordan. Baker dere flere typer på en dag, feks pepperkake og krumkake? Alle kjeksene jeg vil lage klarer seg en stund, er det bare å stappe de i kakebokser og vente til jul? Anonymkode: 9b3ff...e1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:08 #2 Del Skrevet tirsdag kl 17:08 Tidligere bakte jeg med en venninne. 5 slag pleide vi å lage. Mat, vin og skravling etterpå. Småkaker går i fryseren. De tiner fort. Lager en formkake som helst skal ligge 1-2 uker før den spises. Jeg baker rett før jul. Mitt problem er nemlig at jeg spiser det opp så fort. Anonymkode: 69b1b...7ff 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:10 #3 Del Skrevet tirsdag kl 17:10 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Tidligere bakte jeg med en venninne. 5 slag pleide vi å lage. Mat, vin og skravling etterpå. Småkaker går i fryseren. De tiner fort. Lager en formkake som helst skal ligge 1-2 uker før den spises. Jeg baker rett før jul. Mitt problem er nemlig at jeg spiser det opp så fort. Anonymkode: 69b1b...7ff Det høres veldig koselig ut!hva slags slag er de 5? Lurt med småkaker som kan fryses Anonymkode: 9b3ff...e1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:12 #4 Del Skrevet tirsdag kl 17:12 Baker fra nå av og frem mot jul... går gjerne tomt av enkelte ting så det må bakes flereganger. Siste helg i november: pepperkakehus - kakemenn (fryses) - vepsebol (boks) - cookies ( boks) - delfiakake (rundt 20. desember kjøleskap) - risboller (boks) - makroner (frys) - brune pinner (boks) - lussekatter (13. Desember) - julebrød (frys) - smultringer (frys) Ikke alltid vi har alt over, men pleier å bli minst 7 slag hvert år. Anonymkode: b13f3...5eb 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:14 #5 Del Skrevet tirsdag kl 17:14 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Baker fra nå av og frem mot jul... går gjerne tomt av enkelte ting så det må bakes flereganger. Siste helg i november: pepperkakehus - kakemenn (fryses) - vepsebol (boks) - cookies ( boks) - delfiakake (rundt 20. desember kjøleskap) - risboller (boks) - makroner (frys) - brune pinner (boks) - lussekatter (13. Desember) - julebrød (frys) - smultringer (frys) Ikke alltid vi har alt over, men pleier å bli minst 7 slag hvert år. Anonymkode: b13f3...5eb Flink du er! Har du en oppskrift på de makronene du vil dele? Anonymkode: 9b3ff...e1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:20 #6 Del Skrevet tirsdag kl 17:20 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Flink du er! Har du en oppskrift på de makronene du vil dele? Anonymkode: 9b3ff...e1b Har brukt denne: https://krem.no/hjem/elins-gule-bomber/ Anonymkode: b13f3...5eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:21 #7 Del Skrevet tirsdag kl 17:21 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Har brukt denne: https://krem.no/hjem/elins-gule-bomber/ Anonymkode: b13f3...5eb Takk Anonymkode: 9b3ff...e1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:25 #8 Del Skrevet tirsdag kl 17:25 Fant en gjenglemt boks med colastenger midt på sommeren et år. De var akkurat som til jul 😂🫢 det meste av sånne tørrkaker holder leeenge Anonymkode: 29af7...69c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:42 #9 Del Skrevet tirsdag kl 17:42 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Fant en gjenglemt boks med colastenger midt på sommeren et år. De var akkurat som til jul 😂🫢 det meste av sånne tørrkaker holder leeenge Anonymkode: 29af7...69c Haha, var en bra overraskelse, hadde spist dem jeg og 😅 Anonymkode: 9b3ff...e1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 18:58 #10 Del Skrevet tirsdag kl 18:58 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det høres veldig koselig ut!hva slags slag er de 5? Lurt med småkaker som kan fryses Anonymkode: 9b3ff...e1b En veldig fin tradisjon. Anbefales! Var oftest forskjellige hver gang. Berlinerkranser, kokosmakroner, sandkaker, sirupssnitter var noen. Vi delte mellom oss. Anonymkode: 69b1b...7ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 18:59 #11 Del Skrevet tirsdag kl 18:59 AnonymBruker skrev (1 time siden): Flink du er! Har du en oppskrift på de makronene du vil dele? Anonymkode: 9b3ff...e1b Ikke den du svarer, men finn en oppskrift med kun kokosmasse, sukker og eggehvite som varmes sakte i en kjele. Disse blir sprø utenpå og seige inni. Anonymkode: 69b1b...7ff 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 20:38 #12 Del Skrevet tirsdag kl 20:38 Her satser jeg på å bake fra midten av desember. Da er det neppe noen fare for at ingrediensene jeg bruker går ut på dato før jul. Kakene blir da oppbevart i kakebokser på gjesterommet som er kaldt. Jeg tenker å bake serinakaker, kolakaker, havreflarn, julebrød, vepsebol og gjerne pepperkaker siden jeg nok samler på pepperkakeformer. Anonymkode: a8d02...bae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet onsdag kl 18:46 #13 Del Skrevet onsdag kl 18:46 (endret) Jeg skal bake pepperkaker, kokosmakroner, shortbread, bordstabelbakkels, rosettbakkels, kransekakestenger og strull. Jeg baker ingenting før siste uken før jul fordi selv om slike småkaker har langt holdbarhet synes jeg de smaker best når den er ferskest mulig. Det oppbevares i kakebokser i en kjølig bod. Jeg skal i tillegg bake julekake og lussekatter, de oppbevares i fryseren og tas ut kvelden før de skal spises og får tine over natten. Endret torsdag kl 14:31 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet onsdag kl 18:54 #14 Del Skrevet onsdag kl 18:54 I år er det kun tyske skiver og berlinerkranser og de er allerede i boks. I fjor var det sju slag, men egentlig var det disse som ble valgt. Anonymkode: c39d0...96c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet torsdag kl 00:55 #15 Del Skrevet torsdag kl 00:55 Jeg bor alene, så her blir det nok ikke så mye. Tenkte å prøve meg på julekake og evt. rødbetsalat 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:27 #16 Del Skrevet torsdag kl 13:27 Jeg baker når det passer seg i hele desember. Tørre småkaker klarer seg helt fint i en kakeboks, i mange uker (langt ut i januar...) Jeg pleier bake pepperkaker, sirupsnipper, berlinerkranser, sandnøtter, brune pinner, og så litt etter som det faller seg. Anonymkode: e5c69...7f9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:32 #17 Del Skrevet torsdag kl 13:32 I år har jeg lyst til å lære å bake goro, hvis jeg bare finner et bra gorojern. Ellers baker jeg: - berlinerkranser - krumkaker - sirupssnipper - barna baker pepperkaker - godt brød (havrespelt med valnøtter) til julefrokostene Anonymkode: 7874e...163 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 13:43 #18 Del Skrevet torsdag kl 13:43 Baker serinakaker og brune pinner, monterer pepperkakehus til barna. Vurderer å lage vepsebol og sjokoladerisboller i år Anonymkode: 52a3e...d58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 14:37 #19 Del Skrevet torsdag kl 14:37 Jeg baker fra midten av november og framover . Baker tørre kaker som jeg har i kakebokser. Og så lager jeg risboller og delfia rett før jul men kanskje jeg skal lage nå og fryse de, det var egentlig lurt. Sjakkruter, havreflarn, brune pinner, krumkaker og sviskehalvmåner baker jeg. Anonymkode: d8e41...b60 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 14:44 #20 Del Skrevet torsdag kl 14:44 Kakene i boks på kjøkkenet blir fort tørre, kakene i boks i kjølerom (uten strømmen på) holder seg lenge. Anonymkode: 5bf52...154 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå