nattsvermer Skrevet 7 timer siden #1 Del Skrevet 7 timer siden Hjelp! Er det noen som tilfeldigvis har Folkets tynnribbe og kan legge ut oppskriften som står inni etiketten? Det har skjedd en feil i produksjonen tydeligvis, så hvordan jeg får svoren sprø mangler 😅 Dette er den krydrete, usikker på om det er forskjell på oppskriftene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nattsvermer Skrevet 7 timer siden Forfatter #2 Del Skrevet 7 timer siden Ikke mye hjelp i denne her 😅 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 6 timer siden #3 Del Skrevet 6 timer siden 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #4 Del Skrevet 6 timer siden Første gang jeg har sett en fremgangsmåte der "viktig" er nevnt tre ganger 🙂 Anonymkode: 3ce13...7c3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nattsvermer Skrevet 6 timer siden Forfatter #5 Del Skrevet 6 timer siden Fjugur skrev (14 minutter siden): Tusen takk!🤩 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #6 Del Skrevet 4 timer siden Altfor høy varme og altfor kort steketid. Ribba skal dampes 30 min under folie på 220 grader, med svoren ned på en smurt plate, deretter nye 30 minutter uten folie med svoren opp. Deretter skal temperaturen senkes til 170 grader der ribba skal steke videre i 2 timer. Da skal svoren bli perfekt av seg selv. Er den ikke det setter man på grillelementet mens man følger med på at det popper. Fra poppet til svidd skjer på 2 sekunder. Den oppskriften på pakken ville jeg aldri begitt meg ut på. Anonymkode: 42f99...5d4 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #7 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Altfor høy varme og altfor kort steketid. Ribba skal dampes 30 min under folie på 220 grader, med svoren ned på en smurt plate, deretter nye 30 minutter uten folie med svoren opp. Deretter skal temperaturen senkes til 170 grader der ribba skal steke videre i 2 timer. Da skal svoren bli perfekt av seg selv. Er den ikke det setter man på grillelementet mens man følger med på at det popper. Fra poppet til svidd skjer på 2 sekunder. Den oppskriften på pakken ville jeg aldri begitt meg ut på. Anonymkode: 42f99...5d4 Dette er vel en ribbe som skal stekes i stekepose? Anonymkode: 82d90...ec7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #8 Del Skrevet 4 timer siden Det er et hav av oppskrifter på nett som er bedre enn denne. Langtidssteking med høy varme til slutt gir sikker sprø svor. Anonymkode: fde1e...796 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #9 Del Skrevet 4 timer siden Oppskrift på sprø svor finnes 'overalt' på nett. Å legge den ned først er ikke nødvendig. Det er et ekstra skritt som gjør det langt mer tungvint og grisete. Google it. Mange gode oppskrifter. Selv har jeg gått over til å ha den i airfryer. Lettere, raskere og enda mer saftig. Du kan også sende en mail til produsenten, så sender de sikkert den trykte oppskriften til deg om du må følge den. Anonymkode: b91ff...eed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #10 Del Skrevet 4 timer siden Til jul så pleier jeg å følge NRK sin oppskrift på langtidsstekt ved lav temperatur. Ellers i året lager jeg sporadisk ribbe uten juletema på ymse måter. Noen ganger har jeg litt dårlig tid og så blir det bra likevel. Min konklusjon er at ribbe er ganske takknemlig å lage. Masse saftig fett, tåler mye juling. Anonymkode: 0e76c...bd4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #11 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Altfor høy varme og altfor kort steketid. Ribba skal dampes 30 min under folie på 220 grader, med svoren ned på en smurt plate, deretter nye 30 minutter uten folie med svoren opp. Deretter skal temperaturen senkes til 170 grader der ribba skal steke videre i 2 timer. Da skal svoren bli perfekt av seg selv. Er den ikke det setter man på grillelementet mens man følger med på at det popper. Fra poppet til svidd skjer på 2 sekunder. Den oppskriften på pakken ville jeg aldri begitt meg ut på. Anonymkode: 42f99...5d4 Dette er jo en lettvint løsning der den skal stekes i posen. Har hørt at de som har testet har funnet ribben vellykket. Det du omtaler er stekning av vanlig ribbe, som er noe annet. Anonymkode: 3ce13...7c3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bålkaffe Skrevet 2 timer siden #12 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Altfor høy varme og altfor kort steketid. Ribba skal dampes 30 min under folie på 220 grader, med svoren ned på en smurt plate, deretter nye 30 minutter uten folie med svoren opp. Deretter skal temperaturen senkes til 170 grader der ribba skal steke videre i 2 timer. Da skal svoren bli perfekt av seg selv. Er den ikke det setter man på grillelementet mens man følger med på at det popper. Fra poppet til svidd skjer på 2 sekunder. Den oppskriften på pakken ville jeg aldri begitt meg ut på. Anonymkode: 42f99...5d4 Nå beskriver du oppskrift på en ribbe som ikke skal stekes i en stekepose, som er hva ribba som snakkes om i HI skal gjøre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå